تگ هدينگ (Heading) چيست و نحوه استفاده از آن

 فرض كنيد در حال خواندن مقاله  و يا روزنامه هستيد قطعا در نگاه اول قتي با حجن زيادي از متن ها رو به رو شويد خواندن  اين مطلب ممكن است براي شما كسل كنندعه باشد و شما را از خواندن ادامه متن منصرف كنيد اما اگر متن شما داراي تيتر ها جذاب و درست باشد در اين حالت خواننده ابتدا نگاهي به تيتر خها مي اندازد و اگر از تيتر ها خوشش آمد  بيتشر  وسوه مي شود كه متن را تا انتها دنبال كند ، هنگام نوشتن يك مطلب جديد، شما مي‌توانيد از تگ‌هاي عنوان H2، H1 و ... براي قرار دادن تيترهاي مختلف استفاده نماييد. تيتر ها و خود متن با  يكديگر ساختاري را تشكيل مي كنند كه اين ساختار مي تواند باري مخاطب جذاب باشد . 

تگ هدينگ (Heading) چيست؟

تگ‌هاي هدينگ در HTML تگهايي هستند كه به تيترها و زيرتيترهاي يك محتواي متني داده مي‌شوند. تگ‌هاي Heading، به ترتيب اهميت، عبارتند از H1 و H2 و... H6 كه H1 مهم‌ترين آن است و به عنوان اصلي اطلاق مي‌شود. استفاده درست از اين تگ‌ها در سئوي سايت بسيار مهم است.


تگ ‌H1 در SEO

براي نمايش عنوان صفحه در سند HTML بايد از تگ H1 استفاده نماييد. توجه داشته باشيد كه بسيار پر اهميت است كه حداقل و حداكثر يك تگ H1 در صفحه شما بايد موجود باشد، نه كمتر و نه بيشتر فقط و فقط يك تگ H1.


تگ H2 تا H6 در SEO

در هر سند HTML بهتر است كه از تگ هاي زير مجموعه تگ H1 نيز استفاده كنيد و تگ هاي H2 را به عنوان تيتر هاي اصلي و تگ هاي H3 را به عنوان تيتر هاي فرعي و زير مجموعه تيتر هاي H2 استفاده نماييد. همچنين از تگ هاي تيتر كم اهميت تر نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.


تاثير تيتربندي بروي سئوي وب‌سايت شما

در نهايت احتمالاً مي‌پرسيد كه: استفاده از تيترها چه مزيتي براي سئوي وب‌سايت من دارد؟ شواهد نشان مي‌دهد كه تاثير اين كار نسبت به قبل كمتر شده است، اما تيترها هنوز هم به گوگل كمك مي‌كنند كه موضوعات اصلي را در مطالب طولاني‌تر تشخيص دهد و البته مطلب شما را به عنوان يك مطلب خوانا و معتبر شناسايي كند.

شكي نيست كه راه‌هاي بهتري براي ايجاد يك سئوي خوب وجود دارد و لزوماً براي سئو به يك ساختار خوب براي مطالب نياز نداريد. اما اينكار وقت چنداني از شما نخواهد گرفت، مي‌تواند تاثيري هر چند كوچك بروي سئوي شما داشته باشد و در نهايت و مهمتر از هر چيز، مطالعۀ مطالب شما توسط كاربران را راحت‌تر كند.


تگ‌هاي هدينگ در وردپرس

ما معمولاً از يك تگ H1 در پست خود استفاده مي كنيم و اين عنوان همان عنوان اصلي صفحه است.در اكثر مواقع تگ‌هاي H1 تا H3 براي صفحات كافي هستند. تگ‌هاي H4 تا H6 خيلي به كار نمي‌آيند مگر اينكه محتواي يك صفحه محتواي سنگيني باشد.ترتيب را در استفاده از تگ‌هاي هدينگ رعايت كنيد. از تگ‌ها باترتيب عددي آن‌ها پيش برويد. H2 بعد H3، H4… بدون ترتيب به عنوان ‌هاي بعدي نرويد.اطمينان حاصل كنيد كه كلمهٔ كليدي تان در H2 نيز گنجانده ‌شده است.

به اين دليل كه گوگل هنگام جستجو و رتبه ‌بندي محتوا، به دنبال وجود كلمات كليدي در عنوان و تراكم كلمات كليدي در محتوا مي‌گردد؛ اما اين لزوماً به اين معني نيست كه كلمهٔ كليدي بايد عيناً تكرار شود.براي تعداد كلماتي كه در سر تيترها استفاده مي‌كنيد محدوديت قائل باشيد. از جملات و پاراگراف‌هاي طولاني استفاده نكنيد.توصيه مي‌شود از هدينگ‌هاي تكراري در صفحات مختلف يك وب‌سايت استفاده نكنيد.بهتر است از تگ هاي عنوان صرفاً براي نشان دادن برخي عناصر استفاده نكنيد. براي سبك دادن به عناصر وب‌سايت خود از CSS استفاده كنيد.


چگونه هدينگ ها (تيترها) را سئو كنيم؟

همان طور كه محتواي صفحه را سئو مي‌كنيد، در استفاده از هدينگ هاي صفحه نيز بايد قوانيني را به كار ببريد تا آن‌ها نيز مطابق با اصول سئو باشند.

به اين منظور به نكات زير توجه كنيد:

استفاده از كلمات كليدي در هدينگ هااما مي‌دانيم كه بهتر است از كلمات كليدي صفحه و در هدينگ ها استفاده شود. به علاوه، بهتر است كلماتي كه در هدينگ استفاده شده در پاراگراف زير هدينگ نيز به كار رود تا گوگل متوجه شود كه اين هدينگ مرتبط با مطلب زير آن بوده و به درستي انتخاب شده است. به عبارت ديگر، ارتباط بين عناوين html و مطالب زير آن ضروري است. در عين حال بايد براي تگ هدينگ html از تنوع استفاده كنيد. عناوين خود را با همان كلمات كليدي ثابت پر نكنيد.

تعداد هدينگ ها، تعداد كلمات هدينگ و پاراگراف

زير آنهيچ قاعده اثبات شده‌اي براي طول تيترهاي html وجود ندارد. هيچ قانون اثبات شده‌اي نيز براي تعداد بهينه عناوين html وجود ندارد. افزونه Yoast همواره تأكيد دارد كه براي هر 300 كلمه بايد يك تگ هدينگ مشخص كرد. چراكه اگر يك متن يكدست و شلوغ جلوي ديد كاربر قرار دهيد خواندن آن صفحه در نظرش كاري بسيار سخت و دشوار مي‌نمايد و به احتمال زياد آن صفحه را ترك خواهد كرد.

ساير نكات مربوط به استفاده از هدينگ

هنگام به روز رساني محتوا، از به روز رساني عنوان H1 و ساير برچسب‌هاي تيتر، H2، H3 غافل نشويد.به هيچ وجه هدينگ ها را سفارشي نكنيد. بايد تگ‌هاي هدينگ را طبيعي نگه داريد. خوانايي براي محتواي با كيفيت بالا بسيار مهم است.اگر محتوا اجازه سلسله مراتب را نمي‌دهد، به اجبار اين كار را نكنيد. شما مي‌توانيد بدون آن خوب هم عمل كنيد.هميشه برچسب‌هاي عنوان را منظم قرار دهيد.قسمت‌هايي كه مي‌توانيد حذف كنيد را پاك كنيد. استفاده از آن‌ها ممكن است موجب سردرگمي كاربران و موتورهاي جستجو شود.از سبك (CSS) براي بازنويسي رفتارهاي پيش فرض براي برچسب‌هاي عنوان استفاده كنيد اما هميشه نظم و سطح را حفظ كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.