آرشیو اسفند ماه 1400

طراحي سايت وردپرسي

دلیل کند بودن سایت های وردپرسی

از دسته متداول ترین پرسش های شما می شود به پرسش جرا سایت وردپرسی که روی آن کار می کنم کند شده و برای بهبود  سرعت آن باید چیکار بکنم ؟ که در این مقاله قصد داریم به بررسی این پرسش بپردازیم و آن ها را برای خرید بررسی بکنیم. سایت های وردپرسی به طور معمول به کند بودن معروف می باشند اگر با آن ها نادرست رفتار بشود . پلاگین های زیادی بر روی سایت نصب بکنید درواقع شما دارید یک سایت وردپرسی را نابود می کنید و به همین دلیل قصد داریم به بررسی علت های کند بود سایت های وردپرسی بپردازیم. طبق های درج شده همچنین می شود گفت 40 درصد سایت های موجود در اینترنت بر روی وردپرس ها ساخته شده اند و آیا با توجه به محبوبیت وردپرس این قضیه اهمیت دارد ؟

دلیل کند بودن سرعت سایت وردپرسی



ابتدا لازم می‌دانیم که به‌صورت مختصر و اجمالی وردپرس را برای شما توضیح دهیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (cms) است که به کمک آن می‌توانیم انواع سایت‌های متفاوت از جمله سایت‌های فروشگاهی، شرکتی، خبری، آموزشی و … را بدون هزینه و رایگان در کمتر از یک ساعت بسازیم. وردپرس به‌دلیل مزایای فراوانی که دارد جزو محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا محسوب می‌شود. برای دانستن اطلاعات بیشتر درمورد وردپرس پیشنهاد می‌شود مقاله وردپرس چیست را مطالعه کنید.

کم بودن سرعت سایت های وردپرس به دلایل مختلفی بستگی دارد. می‌تواند کدنویسی آن سایت نامناسب باشد، ایراد از سرور باشد، فایل‌های موجود روی سایت شما بهینه نباشد و… این‌ها همگی روی سرعت سایت شما تاثیر مستقیم دارد. اما سرعت سایت های وردپرس را بنا به وردپرسی بودنشان می‌توان با افزونه‌های مختلف، انتخاب یک هاست وردپرسی مناسب بالا برد. خوشبختانه وردپرس یک کدنویسی بسیار تمیز دارد و اگر یک قالب وردپرس حرفه‌ای نیز تهیه کرده باشید، مطمئن می‌شوید مشکل از قالب و کدنویسی وردپرس نیست.

برای خرید قالب وردپرس من به شما پیشنهاد می‌کنم محبوب‌ترین قالب‌ها را تهیه کنید. این قالب‌ها به دلیل فروش زیاد و رفع خطاهای قالب برای مشتریان مختلف و زیاد، کم‌ترین مشکلات را دارند. مثلا ما در قالب وردپرس اهورا با بیش از هزاران نصب توانستیم به‌روز رسانی‌های زیادی داشته باشیم که به مرور زمان این قالب را به یک قالب حرفه‌ای فروشگاهی و چند منظوره تبدیل کرده است و هنگام استفاده از این قالب متوجه می‌شوید که باگ نداشتن یک قالب و روان بودن آن تاثیر زیادی روی سرعت سایت وردپرسی شما دارد. 

چرا سرعت سایت مهم است

رعت سایت تاثیر بسیار بالایی در سئو سایت دارد همان‌طور که می‌دانید سئو مجموعه فرایندی است که باعث بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو می‌شود و سبب می‌شود سایتی که از همه لحاظ بهتر است در لیست نتایج گوگل رتبه‌ی بالاتری را کسب کند.

یکی از مهم‌ترین فاکتورهای سئو سرعت سایت است. به‌طورکلی یک سایت باید در کمتر از دو تا سه ثانیه لود شود در غیر این صورت با افزایش نرخ پرش (Bounce Rate) مواجه می‌شود. نرخ پرش به درصد کاربرانی می‌گویند که وارد یک صفحه از سایت شما شده‌اند اما به سرعت از آن خارج شده‌اند. این به این معنا است که سایت شما برای کاربر مفید نبوده و کاربر را به نتیجه دلخواه‌اش نرسانده است.

هر چقدر نرخ پرش سایت بالاتر رود برروی سئو سایت تاثیر منفی می‌گذارد. درواقع نرخ پرش سایت باعث کاهش بازدید صفحه توسط کاربر، کاهش رضایت کاربران و کاهش نرخ تبدیل بازدید کننده به مشتری می‌شود. بنابراین با افزایش سرعت سایت کمک بزرگی به سئو و فروش سایت می‌شود.

دلایل کاهش سرعت سایت های وردپرس

همان‌طور که قبل‌تر گفتیم یکی از مهم‌ترین فاکتورهای یک سایت خوب سرعت لود یا بارگذاری آن سایت برای کاربران است. متاسفانه ایرادی که اکثرا به وردپرس وارد می‌کنند این است که سرعت سایت های وردپرس پایین است اما باید به این نکته دقت کنیم که هر سیستمی به‌صورت پیشفرض سرعت بالایی ندارد و بهینه نیست.

وردپرس نیز از این نکته مستثنی نیست. برای بهینه‌سازی سرعت سایت های وردپرس باید آن‌ها را با افزونه‌های بهینه‌سازی سرعت و همچنین رعایت برخی نکات بهینه کنیم. که در ادامه مقاله به معرفی چند نکته برای بهینه‌سازی سرعت سایت وردپرسی می‌پردازیم. اما قبل از آن دلایلی که باعث کاهش سرعت سایت‌های وردپرسی می‌شود را به شما توضیح می‌دهیم.

حذف افزونه‌های اضافی سایت


فزونه‌های وردپرس امکانات بسیار زیادی را به سایت‌ های وردپرس اضافه می‌کند و معمولاً جزو مزایای وردپرس محسوب می‌شود بااین‌حال نصب افزونه‌های متنوع و زیاد برروی سایت باعث کاهش سرعت سایت می‌شود. همچنین در برخی موارد عملکرد بعضی از افزونه‌ها بر افزونه‌ی دیگر تأثیر می‌گذارد که موجب مشکلات متعددی در عمل کرد سایت می‌شود. بنابراین لازم نیست که هر افزونه‌ای را برروی وردپرس نصب کنیم بلکه باید با توجه به نیازهای سایت، تنها افزونه‌های موردنیاز را بر روی وردپرس نصب کنیم. 

۰ ۰

چگونه امنیت وردپرس را افزایش بدهیم ؟

همانطور که خیلی از شما ها می دانید وردپرس در حال حاضر یکی از بهترین cms های اختصاصی موجود در بستر اینترنت می باشد، اما یکی از مسائلی که بسیاری از افراد به آن خرده می گرفتند می شود به میزان کم بودن امنیت کم وردپرس اشاره کرد. البته تیم توسعه دهنده ی وردپرس در طی سال های اخیر سعی در این داشته اند تا امنیت این cms اختصاصی را افزایش بدهند و تا حدودی در این کار موفق توانسته اند عمل بکنند. اگرچه سهل انگاری مدیران وبسایت های وردپرسی همچون فعال نبودن ssl و... از دیگر دلالیل قال نفوذ بودن این سی ام اس می باشد. در ادامه ی این مقاله همراه من باشید تا به بررسی مهم ترین نکاتی که باید در زمان ساخت و راه اندازی یک سایت ورد پرسی به آن توجه بکنید بپردازیم و آن را بررسی بکنیم تا با رعایت چند نکته ی ساده وبسایت خودتان را در مقابل هرگونه نفوذی حفط بکنید. 

انتخاب هاست مناسب برای افزایش امنیت وردپرس

فرض کنید شما می‌خواهید یک خانه بخرید، آن را در محله‌ای که پر از دزد و قاتل است می‌خرید یا در محله‌ای که همه دکتر و مهندس هستند؟!‌ انتخاب یک هاست مناسب هم دقیقا مثل خرید یک خانه است، سایت شما قرار است در این هاست باشد و شما هر چقدر هم روی امنیت سایت‌ خود کار کنید وقتی محله شما ناامن است!‌ مطمئن باشید که بالاخره به خانه شما هم حمله می‌شود!

برای اینکه بتوانید یک هاست مناسب انتخاب کنید برای شما لیستی از بهترین هاست‌های ایران را در مقاله بهترین شرکت‌های هاست در ایران معرفی کرده‌ایم که می‌توانید استفاده کنید و یک هاست مناسب و امن را برای سایت‌ خود انتخاب کنید.

بک‌آپ گیری به صورت منظم از سایت

از شما خواهش می‌کنم که موضوع بک‌آپ گیری به صورت منظم از سایت خود را بسیار جدی بگیرید، بسیاری از افراد را می‌شناسم که به دلیل سهل‌انگاری در تهیه نسخه پشتیبان از سایت‌شان تمامی زحمات چندین ساله‌شان بر باد رفته است!‌ شاید با خود بگویید که مگر شرکت‌های هاستینگ معتبر که در مقاله بهترین شرکت‌های هاست در ایران معرفی کرده‌اید از سایت بک‌آپ نمی‌گیرند؟

در پاسخ این سوال باید بگویم که بله، معمولا تمامی شرکت‌های هاست معتبر در دنیا از وب‌سایت شما نسخه‌های پشتیبان تهیه می‌کنند، اما هیچ یک از این شرکت‌ها این موضوع را تضمین نکرده‌اند!

تهیه نسخه پشتیبان از سایت به صورت منظم را شوخی نگیرید!

حتی اگر برخی از این شرکت‌ها بک‌آپ گیری منظم از سایت شما را ضمانت کنند باز هم عقل حکم می‌کند که شما به عنوان مدیر سایت حداقل هفته‌ای یک بار از تمام فایل‌ها و پرونده‌های سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و آن را در یک محل امن نگهداری کنید تا در شرایط اضطراری بتوانید خیلی سریع اطلاعات سایت خود را بازگردانی کنید. برای اطلاعات بیش‌تر در این رابطه آموزش بک‌آپ گیری از وردپرس با افزونه UpdraftPlus را مطالعه کنید.

به روز رسانی منظم وردپرس

مطمئن باشید یکی دیگر از مهمترین فاکتورهای امنیت در وردپرس به روز بودن هسته اصلی وردپرس، قالب و افزونه‌های استفاده شده در وردپرس است. بنابراین شما به عنوان مدیر سایت، باید همیشه حواستان باشد که به محض انتشار یک نسخه جدید از وردپرس، آن را در سریع‌ترین زمان ممکن بروز کنید.

همچنین قالب‌ و افزونه‌های نصب شده در سایت را باید به روز باشند، می‌دانید چرا باید به روز رسانی‌های وردپرس را بسیار جدی بگیرید؟ چون معمولا در نسخه‌های جدید وردپرس، باگ‌های امنیتی نسخه قبل برطرف می‌شود و در انجمن‌های وردپرسی گفته می‌شود که در نسخه جدید کدام باگ‌های امنیتی برطرف شده‌اند!

بنابراین هکرها با مطالعه این موارد باگ‌های امنیتی نسخه‌های قبلی وردپرس را پیدا می‌کنند و به سایت‌هایی که نسخه وردپرس آن‌ها مخفی نیست و از وردپرس نسخه قدیمی استفاده می‌کنند، حمله می‌کنند و از همین طریق آن سایت‌ها را هک می‌کنند.

بنابراین اگر فعلا به دلایلی نمی‌توانید نسخه وردپرس خود را بروز کنید، حداقل کاری که می‌توانید انجام دهید این است که نسخه وردپرسی که روی سایت‌تان نصب است را در کدهای سایت مخفی کنید، در ادامه مقاله این مورد را نیز آموزش داده‌ایم.



استفاده از SSL در وردپرس برای افزایش امنیت انتقال اطلاعات

یکی از مهم ترین فاکتورهای امنیتی در سایت‌های فروشگاهی استفاده از پروتکل امن HTTPS است، به صورت خیلی خلاصه اگر بخوام پروتکل HTTPS را توضیح بدم، باید خدمت‌ شما عزیزان عرض کنم که اگر سایت شما فروشگاهی است و اگر هنوز از پروتکل HTTP استفاده می‌کنید، اطلاعات کاربر شما در خطر است و ممکن است که در بین راه انتقال به بانک این دیتا هک شود.

اما به سادگی فقط کافیست گواهی امنیت SSL را روی سایت خود فعال کنید تا اطلاعات کاربران قبل از انتقال ابتدا رمزنگاری شود و سپس انتقال یابد، برای استفاده و فعال‌سازی SSL در وردپرس به آموزش فعال سازی SSL رایگان در وردپرس مراجعه کنید.

انتخاب یک رمز عبور قوی

شاید باورتان نشود ولی سالیانه تعداد بسیار زیادی وب‌سایت فقط به دلیل استفاده از رمزهای عبور سست هک می‌شوند! و باز هم شاید باورتان نشود که این موضوع فقط مربوط به وب‌سایت‌ها نیست و باز هم به صورت سالیانه صدها هزار اکانت مختلف از پلتفرم‌ها و نرم‌افزارهای مختلف فقط به دلیل رمزهای ساده و سست هک می‌شوند!

بنابراین انتخاب یک رمز عبور قوی، یکی از اولین فاکتورهای امنیت است، برای اینکه بدانید رمزی که انتخاب کرده‌اید یک رمزعبور قوی است پیشنهاد می‌کنیم که از ابزار تست قدرت پسورد استفاده کنید، یکی از این ابزارها، ابزار سایت my1login است.

 
۰ ۰

dns چیست و چگونه کار می کند

اگر قصد خرید یک هاست و یا سرور را از یم شرکت هاستینگ داشته باشید مهم ترین چیزی که در ابتدای راه ممکن است با آن به مشکل بخوری می شود به مسائل مربوط به dns می باشد که به راحتی قابل حل می باشد و بسیار ساده می شود آن ها را حل کرد. دی ان اس های در واقع یک راه ارتباطی بین نام دامنه ی شما و شرکت هاستینگ و مروگر کاربران می باشد که شما را به یکدیگر وصل می کند. در ادامه به بررسی کامل تر پرسش dns چیست می پردازیم و آن را بررسی می کنیم تا با خیال راحت تری محصول مورد نظرمان را خریداری بکنیم و 

DNS چیست؟


DNS یکی از پروتکل‌های معروف در اینترنت به خصوص در شبکه‌های کامپیوتری می‌باشد و به منظور مدیریت دامنه‌ها و نام سایت‌ها در بستر اینترنت مورد استفاده قرار می‌گیرد. پروتکل dnsمخفف عبارت Domain Name System بوده و برای تبدیل نام به آی‌پی و بالعکس کاربرد دارد، انسان‌ها از طریق نام‌های دامنه به وبسایت‌های مختلف دسترسی دارند و مرورگرها نیز از طریق دی ان اس و استفاده از آی‌پی‌ها این امکان برای آن‌ها فراهم می‌شود.

هر دستگاه متصل به اینترنت شامل رایانه‌ها، تلفن‌های هوشمند، لپ‌تاپ‌ها و غیره دارای یک آدرس مشخصه منحصر به فردی هستند که با استفاده از اعداد یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند؛ این اعداد به عنوان آدرس IP شناخته می‌شوند. سرورهای دی ان اس با تبدیل آ‌ی‌پی به نام نیاز انسان به حفظ آدرس‌های IP پیچیده را از بین برده و زمانی که وارد یک مرورگر می‌شوید نیاز نیست شماره طولانی را به خاطر بسپارید و وارد کنید. در عوض، می‌توانید نام دامنه را مانند example.com را وارد کنید.


انواع DNS


به طور کلی دی ان اس ها در دو دسته کلی خصوصی یا Private و عمومی یا Public تقسیم بندی می‌شوند. این پروتکل موجب شد تا کلیه افراد بتوانند به سرویس‌های موجود در اینترنت متصل شوند. برای اینکه یک سرور در اینترنت و به صورت عمومی قابل دسترس باشد، به یک دی ان اس عمومی نیاز دارد، قابل دسترس بودن به این معنا است که توسط فایروال مسدود نشده باشد. سرورهای دی‌ان‌اس عمومی برای هر کسی که بتواند به آنها متصل شود در دسترس است و نیازی به احراز هویت ندارند.

اما جالب اینجاست که همه رکوردهای دی‌ان‌اس عمومی نیستند، دی‌ان‌اس‌های خصوصی زمانی کاربرد دارد که سازمانی بخواهد نام سرورها و آدرس‌های IP را خصوصی نگه دارد یا مستقیماً از طریق اینترنت قابل دسترس نباشد، آن‌ها را در سرورهای دی‌ان‌اس عمومی فهرست نمی‌کند. در عوض، آن‌ها را در سرورهای دی‌ان‌اس خصوصی یا داخلی لیست می‌کنند، امروزه، مدیران شبکه در سازمان‌ها از دی‌ان‌اس‌خصوصی استفاده می‌کنند که برای کاربران داخل شبکه اختصاص یافته‌اند و وظیفه تبدیل نام به آی‌پی و آی‌پی به نام را انجام می‌دهند. تنظیم dns در سیستم‌عامل‌های مختلف قابل تغییر و تنظیم است، اما در سایت‌هایی که پسوند بین‌المللی و ملی دارند به کلی متفاوت است اما این اقدام در هر دو حالت به آسانی قابل انجام است.

چرا ما از DNS Server استفاده می‌کنیم؟

پاسخ این سوال را می‌توان از طریق سوالی دیگر فهمید: حفظ کدام‌یک آسان‌تر است؟ آدرس آی‌پی «176.9.115.11» یا نام WWW.IRPOWER.COM؟ اکثرمان بر این باوریم که حفظ نامی مانند IRPOWER از تعدادی عدد بدون ترتیب آسان‌تر است.
پس وقتی می‌خواهیم به یک وبسایت مانند IRPOWER مراجعه کنیم، تنها آدرس WWW.IRPOWER.COM را در مرورگر وارد می‌کنم و تنها چیزی که لازم است به خاطرمان بسپاریم نام IRPOWER است. این مورد برای وبسایت‌های دیگر مانند Google.com نیز صادق است.
عکس این مورد نیز درست است. یعنی ما به عنوان یک انسان کلمات یک URL را می‌فهمیم و آن را بسیار راحت‌تر از آی‌پی به خاطر می‌سپاریم اما کامپیوتر‌ها و دستگاه‌های متصل به شبکه آدرس IP را متوجه می‌شوند.
بنابراین برای دسترسی به وبسایت‌ها از DNS Server استفاده می‌کنیم نه تنها به این دلیل که تنها میخواهیم از نام‌های آسان قابل فهم برای انسان استفاده کنیم بلکه به این دلیل که کامپیوترها برای دسترسی به وبسایت‌ها نیاز به استفاده از آدرس IP دارند. در این مابین سرور دی‌ان‌اس به عنوان مترجمی بین دامنه و IP عمل می‌کند.


DNS Serverها و بدافزارها

استفاده از آنتی‌ویروسی قدرمتند بسیار مهم است. یکی از دلایل آن این است که بدافزار می‌تواند به سیستم شما حمله کرده و تنظیمات مربوط به دی‌ان‌اس سرورها را تغییر دهد. برای مثال فرض کنید کامپیوتر شما در حال استفاده از سرورهای دی‌ان‌اس گوگل به آدرس 8.8.8.8 و 8.8.4.4 است. تحت این دی‌ان‌اس سرورها، با وارد کردن آدرس وبسایت بانک مورد استفاده‌تان، به صفحه مورد نظر دسترسی پیدا می‌کنید و عملیات بانکی را با موفقیت انجام می‌دهید.حال فرض کنید بدافزاری تنظیمات DNS Server شما را تغییر داده باشد (که این عمل می‌تواند به صورت پنهانی و بدون آگاهی شما اتفاق افتد). در این شرایط با وارد نمودن همان آدرس وبسایت بانک ممکن است به صفحه‌ای متمایز و بی‌ربط ارجاع داده شوید و حتی مهم‌تر از آن به وبسایتی ارجاع داده شوید که کاملاً شبیه به وبسایت بانکتان است؛ در صورتی که اینگونه نیست. این وبسایت تقلبی شاید کاملاً شبیه به وبسایت اصلی بانک باشد اما پس از وارد نمودن اطلاعات ورود به حساب بانکی، به جای وارد شدن به اکانت بانکیتان، تنها اطلاعات ورود شما را ضبط کرده و می‌رباید.

.
۰ ۰

بررسی تفاوت تگ canonical و ریدایرکت 301

در  مقاله ی امروزه قصد داریم به بررسی یکی از متداول ترین پرسش های شما در ارتباط با تفاوت تگ canonical و ریدایرکت 301 بپردازیم و آن ها را بررسی بکنیم. بسیاری از سئو کاران سایت های وردپرسی از به طور معمول در شناسایی تگ های کنونیکال و ریدارکت 301 گیج می شوند و نمی دانند باید در زمان استفاده از این دسته از تگ ها باید از کدام موارد استفاده بکنند. در ادامه ی این مقاله همراه من باشید تا به بررسی تفاوت این دو تگ بسیار مهم در سئو بپردازیم و آن را بررسی بکنیم. ابتدا اما بیایید به صورت جزئی به بررسی تفاوت های این دو تا تگ بپردازیم و آن ها را بررسی بکنیم. تگ های ریدایرکت درواقع انتقال کلی یک صفحه را برای شما انجام می دهند و تگ های کلونیکال در واقع اعتبار کلمه را برای شما انجام می دهند. در ادامه بیش تر به بررسی تفاوت های این دوتا تگ می پردازیم. 

ریدایرکت 301


ریدایرکت 301 برای انتقال دائمی یک URL به URL دیگر استفاده می‌شود و تمام امتیازهای سئو هم از URL اول به URL دوم منتقل می‌شود. بعد از اینکه یک صفحه را به صفحه دیگری ریدایرکت 301 کردید، اگر کاربر آدرس صفحه اول را در مرورگر وارد کند، به صورت کاملا خودکار آدرس تغییر می‌کند و کاربر به URL دوم منتقل می‌شود. البته اگر از هاست‌های ضعیف استفاده می‌کنید، ممکن است این فرایند اندکی زمان‌بر باشد؛ ولی موضوع مهمی نیست و قابل چشم‌پوشی است.

حالا ممکن است بپرسید چگونه می‌توان یک صفحه را به صفحه دیگری ریدایرکت 301 کرد؟ برای اینکه صفحه‌ای را به صفحه دیگری ریدایرکت کنید، کافی است از افزونه‌های سئو وردپرس مثل یوست سئو و یا رنک مث استفاده کنید.

تگ کنونیکال

تگ کنونیکال از سال‌ها قبل وجود داشته است، ولی کمتر کسی در رابطه با آن صحبت می‌کند و به همین دلیل بسیاری از افراد با آن آشنا نیستند. حالا شاید بپرسید کاربرد تگ کنونیکال به چه صورت است؟ اگر یک یا چند محتوای تکراری در سایت وجود داشته باشد، به کمک تگ کنونیکال می‌توان مشخص کرد که کدام محتوا از ارزش بالاتری برخوردار است. با انجام این کار به گوگل و سایر موتورهای جستجوگر نشان می‌دهید که ارزش کدام محتوا بیشتر است و دیگر محتواهای تکراری سایت با یکدیگر رقابت نمی‌کنند.

ریدایرکت 301 یا کنونیکال؟ بلاخره از کدام استفاده کنیم!


پس از آشنایی با ریدایرکت 301 و کنونیکال، نوبت به آن رسیده است که به اصل مطلب بپردازیم و مشخص کنیم که از ریدایرکت 301 باید استفاده کرد یا تگ کنونیکال؟!

با توجه به اینکه ممکن است تگ کنونیکال توسط موتورهای جستجوگر نادیده گرفته شود، پیشنهاد ما این است که اولویت را با ریدایرکت 301 قرار دهید. حتی طبق بررسی‌هایی که تیم تولید محتوا ابزار وردپرس انجام داد، منابع خارجی و سایت‌های معتبر در زمینه سئو هم پیشنهاد می‌کنند که اولویت را با ریدایرکت 301 قرار دهید و فقط در مواقع ضروری از تگ کنونیکال استفاده کنید. برای مثال در برخی از موارد فنی لازم است که حتما از تگ کنونیکال استفاده شود؛ اما در کل برای اینکه یک صفحه را به صفحه دیگری منتقل کنید یا URL یک صفحه را تغییر دهید، فقط باید از ریدایرکت 301 استفاده کنید.

حالا برای درک بهتر، ما موارد استفاده از تگ کنونیکال و ریدایرکت 301 را مثال می‌زنیم.

چه موقع باید از ریدایرکت 301 استفاده کرد؟

محتواهای قدیمی که برای آن‌ها یک محتوای جدید در سایت وجود دارد.
محصولات یا محتواهای تکراری در سایت (به محتوای کامل‌تر ریدایرکت کنید.)
حذف یک صفحه از سایت (اگر محتوای مشابه وجود دارد ریدایرکت 301 کنید و در غیراین‌صورت ریدایرکت 410)
هنگامی که آدرس یک صفحه (URL) از سایت را تغییر می‌دهید.

چه موقع باید از تگ کنونیکال استفاده کرد؟

یک محصول یا مقاله در دو یا چند دسته‌بندی مختلف قرار گرفته است.
پارامترهای مختلفی برای یک URL ایجاد می‌شود. (مثل زمانی که در سایت فروشگاهی از فیلتر استفاده می‌کنید.)
۰ ۰

ووکامرس چیست

مطمئنا بسیاری از شماها که با وردپرس کار می کنید با افزونه ی ووکامرس آشنا هستید و یا اگر تازه کار هستید حداقل نام این پلاگین ن را یک بار شنیده اید . اگر تجربه ای زیادی ندارید ونمی دانید افزونه یووکامرس چیست ؟! در ادامه ی این مقاله همراه من باشید تا به بررسی یکی از بهترین پلاگین های وبسایت ساز بپردازیم و آن را بررسی بکنیم. افزونه ی ووکامرس همانطور که گفتیم یکی از بهترین افزونه های موجود برای تبدیل یک سایت معمولی به یک سایت فروشگاهی است که به صورت رایگان بر روی قالب هایی همچون وودمارت و... نصب می باشد و کار شما را در راه اندازی یک کسب و کار آنلاین راحت تر می کند. در ادامه ی این مطلب همراه من باشید تا بیش تر به بررسی این فزونه ی محبوب بپردازیم و آن ها را بررسی بکنیم. 

چگونه با WooCommerce فروشگاه آنلاین بسازیم


اگر سایت شما داینامیک یا پویا است و از وردپرس برای مدیریت محتوای وب‌سایت‌تان استفاده می‌کنید با استفاده از افزونه‌های فروشگاه‌ساز به‌‌راحتی آب خوردن می‌توانید سایت را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید، مهم نیست که فروشگاهی که قصد دارید ایجاد کنید کوچک یا بزرگ باشد، چون افزونه‌‌های قدرتمند و محبوبی مثل WooCommerce, Shopify, Magento وجود دارند که این کار را برای شما به‌‌راحتی انجام می‌دهدند و شما دیگر نیازی به صرف هزینه‌های اضافی برای برنامه‌نویس سایت ندارید.

درحال‌‌حاضر 51 درصد از سایت‌های وردپرسی از این سه افزونه‌‌ای که در بالا به آن اشاره کردیم استفاده می‌کنند.

ووکامرس چیست


در پاسخ به این سوال که ووکامرس چیست می‌توان گفت ووکامرس یا woocommerce یک افزونه فروشگاه ساز وردپرسی است که می‌توانید با این افزونه یک فروشگاه قدرتمند بسازید و محصولات خود را به‌‌صورت آنلاین به‌‌فروش برسانید. ووکامرس در چند سال اخیر رشد چشمگیری داشته است و توانسته کاربران بسیار زیادی را به سمت خود جذب کند. قالب‌های متعددی برای آن ساخته‌شده و افزونه‌های بسیاری برای آن کدنویسی شده است؛ پس اگر می‌خواهید سایت فروشگاهی خود را با ووکامرس راه‌اندازی کنید اصلاً به فکر محدودیت‌های آن نباشید چون به جرات می‌توان گفت محدودیتی سر راه شما نیست!

ووکامرس افزونه‌ای است که در دنیای تجارت الکترونیک بسیار کارآمد و مفید بوده است. با استفاده از این پلاگین می‌توانید به‌آسانی فروشگاه آنلاین خود را بسازید و محتوای مورد نظر خود را در آن قرار دهید که این محتوا می‌تواند شامل جزئیات محصول، عکس، دیدگاه‌های مشتریان و… باشد.

مزایای استفاده از ووکامرس چیست


چرا باید از ووکامرس استفاده کرد و مزایای استفاده از ووکامرس چیست؟ با استفاده از ووکامرس می‌توانید خود بر عملکرد فروشگاهتان نظارت داشته باشید و همچنین امکان هر تغییری در طراحی آن را دارید. این افزونه به‌راحتی با وردپرس ادغام‌ شده و کاملاً رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. امروزه فروشگاهای اینترنتی تقریباً جایگزین بازارهای سنتی شده‌اند و بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار هستند که از دلایل این محبوبیت سهولت دسترسی و بهینه شدن وقت و زمان آن‌ها است. شما به‌راحتی با قرار دادن بهترین محتوا و بالا بردن سئو سایت خود می‌توانید تا حد بسیار چشمگیری فروش محصولات خود را بالا ببرید.

ووکامرس یک افزونه متن باز (یعنی شما می­‌‌توانید در کدهای برنامه‌­نویسی شده­‌ی این افزونه تغییرات دلخواه خود را اعمال کنید) و رایگان است، که با زبان php توسعه یافته است و به شما این اجازه را می­‌‌دهد تا فروشگاه اینترنتی خودتا‌‌ن را کامل و پیشرفته طراحی کنید. ووکامرس توسط Woo Themes برای نخستین بار راه‌­اندازی شد، اما باتوجه‌‌به قدرت و محبوبیت بالا، بعد از مدت‌‌­ها توسط خود وردپرس خریداری شد.

بهترین افزونه فروشگاه ساز برای وردپرس


ووکامرس یکی از محبوب­‌‌ترین و قدرتمندترین افزونه‌های فروشگاه‌ساز می‌باشد که درحال‌‌حاضر بیش از 6 میلیون سایت داینامیک یا پویا در حال استفاده از این پلاگین برای مدیریت فروشگاه اینترنتی خودشان هستند. از مهم‌‌­ترین دلایل محبوبیت ووکامرس نسبت به سایر رقبا می‌‌­توان به، سازگاری کامل با زبان فارسی و محیط کاربر پسند این افزونه اشاره کرد.

شما توسط این افزونه فروشگاهی در هر مکان و زمان قادر به مدیریت فروشگاه و فروش محصولات خود هستید. دیگر نیاز به گرفتن فروشگاه در یک مکان خاص نیست و بدین ترتیب شما محدود به یک منطقه جغرافیایی نخواهید بود.
۰ ۰