آرشیو اردیبهشت ماه 1401

طراحي سايت وردپرسي

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت های وردپرسی

اینکه چه درگاهی را برای سایت های وردپرسی خود انتخاب بکنید از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. اگر قصد دارید بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی را برای وبسایت خود انتخاب بکنید در ادامه ی این مقاله همراه من باشید . اینکه چه درگاهی را انتخاب بکنید بسیار مهم و پر اهیمت می باشد چرا که در صورت نامعتبر بودن درگاه پرداخت و یا قطع بودن آن ممکن است مشتری خود را از دست بدهید و تجربه ی بدی را باری مشتری سایت خود به ارمغان بیاورید. از دسته بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی می شود به درگاه هایی همچون زرین پال ، درگاه پرداخت ملت و سایر درگاه های موجود در بازار اشاره کرد. در ادامه بیش تر به بررسی درگاه های پرداخت اینترنتی می پردازیم. همچنین اگر شما هم سایت اینترنتی هم نداشته باشید بلکه میتوانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین از بقیه افراد درخواست پول نمایید یا اینکه اگر کسب و کاری در تلگرام دارید میتونید با دریافت پول از درگاه پرداخت به مشتریان خود سرویس یا کالا مورد نظر را بدهید.


چرا باید از درگاه پرداخت واسط اینترنتی استفاده کنیم؟ چرا درگاه اختصاصی نه؟

سوال که پیش اومده اینه که چرا درگاه واسط؟ چرا اختصاصی نه؟ خدمتتون عرض کنم که گرفتن درگاه پرداخت اختصاصی دردسر بسیار زیادی داره و گرفتنش کار بسیار آسانی نیست با از چندین جا مجوز گرفته باشید و به بانک ارئه دهید تا بهتون درگاه پرداخت اختصاصی بدن جونتون به لبتون اومده که من فکر کنم که اینقدر درد سر داشته باشه حتی قید کسب و کار آنلاین رو میزنید.

اما استفاده ار درگاه های پرداخت واسط این گونه نیست بلکه شما فقط با ارسال مدارک هویتی کمتر از چند ساعت میتوانید یک درگاه پرداخت آنلاین داشته باشید. و با استفاده از آن کسب و کار تان را رونق بخشید.

امکانات درگاه پرداخت واسط اینترنتی چیست؟

قبل از آنکه وارد این بشیم که انواع درگاه های پرداخت آنلاین رو بهتون معرفی کنید بریم سراغ اینکه درگاه های واسط چه ویژگی هایی دارد که باید از ان در کسب و کار مان ازش استفاده کنیم. همچنین در ادامه مهم ترین ویژگی هایی که یک درگاه اینترنت باید داشته باشه رو خواهیم گفت در ادامه همراه باشید.

فعال سازی در کمتر از ۱ روزی کاری

یکی از مهم ترین دلایلی که باید از درگاه های واسط استفاده کنیم این است که کمتر از ۱ روز کاری یشه فعالش کرد و اولین پرداخت ها رو در همون ساعت های اولیه بعد از فعال سازی داشته باشیم. که بر عکس درگاه های اختصاصی برای اخذ مجوز و… نیاز به ماه ها وقت جهت فعال سازیش دارید و باید چندین بار به بانک و مراکز اداری جهت گرفتن مجوز بروید.

تسویه حساب روزانه

ویژگی درگاه های واسط پرداخت این است که تسویه حساب روازنه دارند و هر وقت درخواست بدید کمتر از ۲۴ ساعت واریز میشه حساب بانکی شما برخی از آنها هم که در ادامه به معرفی آن ها می پردازم اگر شما هرچقدر دریافتی داشته باشید فرداش به صورت خودکار وارد حساب بانکی تان میشود بدون نیاز به انیکه وارد سایت درگاه واسط شوید و درخواست واریز را بزنید.

ارائه درگاه پرداخت شخصی

درگاه های پرداخت این امکان را به شما میدن که بتوانید یک صفحه پرداخت شخصی داشته باشید در اینترنت اکثرا درگاه ها این امکان ها را دارند و اینکه شما میتوانید در درگاه اینترنتی خود فیلد ها و امکانات دیگر اضافه کنید. بنده خودم جهت دریافت پول از دوستان از درگاه پرداخت شخصی استفاده میکنم چون شخصا راحت ترم و و کارمزد آنچنانی هم برای واریز نداره مثل روش کارت به کارت و اینکه برعکس کارت به کارت شما میتوانید تا مبلغ چندین میلیون از طریق درگاه شخصی پول دریافت کنید.

بهترین درگاه‌های واسط در ایران:

۱- درگاه پرداخت زیبال

زیبال، پرداخت یار رسمی بانک مرکزی، از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر مورد اعتماد بیش از ۱۰۰۰۰ کسب و کار است.

زیبال تمامی محصولات و سرویس‌های پرداختی مورد نیاز کسب و کارها از جمله درگاه پرداخت اینترنتی را به صورت یکپارچه ارائه می‌دهد و به راحتی با یک بار ثبت نام در زیبال می‌توانید تمامی محصولات و سرویس‌های پرداختی مورد نیاز خود را با بهترین کیفیت دریافت کنید.

یکی از مهم ترین نکات در انتخاب درگاه پرداخت آنلاین، پایداری و عدم قطعی آن است. زیبال با بیش از ۵ شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت همکاری می کند و با استفاده از سرویس مسیردهی هوشمند خود، در هر لحظه وضعیت پایداری و کیفیت تراکنش درگاه های مختلف را بررسی می کند و در هر لحظه شما را به بهترین درگاه در آن لحظه متصل می کند. به این ترتیب تراکنش ها با سرعت و کیفیت بسیار بالا انجام می شوند و با افزایش نرخ تراکنش های موفق، فروش شما نیز افزایش می یاید.

۲- درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال

زمانی که پرداخت آنلاین در ایران پدیده‌ای نوپا محسوب می‌شد و داشتن درگاه پرداخت اینترنتی برای شروع یک کسب‌و‌کار آنلاین با دشواری همراه بود، استارت‌آپی به نام زرین‌پال برای ایجاد یک فضای ایمن و قابل اعتماد میان فروشندگان اینترنتی و خریداران، با ارائه‌ی درگاه پرداخت اینترنتی در کمترین زمان و ساده‌ترین حالت ممکن شروع به فعالیت کرد. از فروردین ۱۳۸۹ تا به امروز اتفاقات تلخ و شیرین، تغییرات بزرگ و کوچک، بالا و پایین‌های فراوان و ناملایمتی‌ها و مهربانی‌های بسیار رخ داده است تا زرین‌پال به عنوان اولین پرداخت‌یار ایران پرچمدار دانش بنیان حوزه‌ی فینتک و مورد اعتماد فعالان وب فارسی و تجارت الکترونیک باشد.

۳- درگاه پرداخت اینترنتی رایان پی

شرکت رایان پی دانش سنج، زیر نظر هولدینگ رایانمهر در زمینه پرداخت اینترنتی و وفاداری مشتریان فعالیت می‌کند و بابهره‌گیری از تجربه و توانایی سال‌ها هندل کردن تراکنش‌های شرکت‌های بزرگی مثل ایرانسل، همراه اول، بانک ملت، به پرداخت و ده‌ها شرکت پر تراکنش دیگر یکی از مطمئن‌ترین درگاه‌های پرداخت واسط در بازار تجارت الکترونیک ایران است.

یکی از خدمات ارائه شده توسط رایان پی، ساخت درگاه پرداخت آنلاین است که توجه به دانش فنی و تجربه سالیان خود توانسته ۹۹ تراکنش همزمان در ثانیه با بیشترین پایداری را مدیریت نمایید. درگاه پرداخت اینترنتی از خدمات اصلی رایان پی با هدف ارائه خدمات پرداخت به صاحبان کسب و کار اینترنتی می باشد. رایان پی فرایند پرداخت را با توسعه و گسترش درگاه پرداخت با روش‌های نوین، تهسیل کرده است تا صاحبان کسب و کارهای اینترنتی، با خیال راحت به گسترش کسب و کار خود بپردازند و در کمال آسایش، از امنیت و پایداری خدمات بهرمند شوند.

۰ ۰

نرم افزار all in one seo +firewll خوبه استفاده بکنم ؟

مطمئنا بسیاری از شما ها سئو کار هستید و بر روی سایت ها وردپرسی کار می کنید ، از این قضیه که سایت های وردپرسی گاها از لحاظ  امنیتی دارای مشکلات بسیار زیادی می باشند اطلاع دارید و نگران این موضوع هستید. از دسته روش هایی که می توانید این مشل را رفع بکنید ی شود به استفاده از افزونه های firewall نیز استفاده کرد که در ادامه ی این مطلب قصد داریم به بررسی آن بپردازیم و آن را بررسی بکنیم. بسیاری از فرادی که قصد محافظت از سایت های خود را دارند از نرم افزار هایی همچون فایر وال و یا همان دیوار های آتشین استفاده می کنند که کد ها را فیلتر می کنند و مانع از ورود کد های مخرب به درون سایت و قالب سایت های شما می شوند. در ادامه بیش تر به بررسی این مورد می پردازیم و آن ها را بررسی می کنیم. 

شیوه نصب افزونه All In One WP Security

فایل زیپ این افزونه را در روت اصلی هاست خود آپلود کنید و سپس آن را از طریق داشبورد و بخش افزونه‌ها فعال کنید.
در بخش افزونه‌های وردپرس این افزونه را جستجو کنید و سپس آن را نصب و فعال کنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه نصب افزونه می‌توانید آموزش نصب افزونه را مطالعه نمایید. بعد از نصب افزونه بخش جدیدی به نام امنیت فراگیر وردپرس به پنل مدیریت سایت وردپرسی شما اضافه خواهد شد.

این افزونه می‌تواند برای سایت شما بسیار کارآمد باشد و شما می‌توانید با خیال راحت با استفاده از آن امنیت سایت خود را تأمین کنید. با استفاده از این افزونه می‌توانید به‌راحتی مانع نفوذ هکرها به سایت خود شوید. شما می‌توانید توسط این افزونه امنیت موارد مختلفی ازجمله اطلاعات حساب کاربران، تأمین امنیت فایل‌های سایت، بالا بردن امنیت قسمت ورود و ثبت‌نام و… ازجمله اقدامات بسیار مهم و مفیدی است که این افزونه در اختیار شما قرار خواهد داد.

در ادامه نحوه کار با بخش‌های مختلف افزونه All In One WP Security را به صورت گام به گام آموزش خواهیم داد.

بخش داشبورد

برای ورود به اینبخش، از قسمت افزونه‌ها روی امنیت فراگیر وردپرس کلیک کنید و سپس داشبورد را انتخاب کنید.در صفحه داشبورد میزان قدرت امنیتی براساس ویژگی‌های امنیتی که فعال کرده‌ایم، نمایش داده می‌شود. باید توجه داشته باشید که در این مرحله اندازه گیری امنیتی بسیار پایین است. در واقع داشبورد All In One WP Security مهم‌ترین ویژگی‌هایی را که برای دستیابی به حداقل سطح امنیت باید در سایت خود اعمال کنید، برجسته می‌کند.

مهم‌ترین بخش این قسمت

نشانگر میزان امنیت وردپرس شما است که میزان امنیت سایت وردپرسی شما را نمایش می‌دهد. اگر میزان امنیت سایت شما پایین است اصلاً نگران نباشید. چراکه با خواندن ادامه این مطلب قادر هستید آن را تا حد بسیار زیادی افزایش دهید. در این قسمت شما می‌توانید اطلاعات کلی را مشاهده کنید. این اطلاعات در قالب نمودار برای شما نمایش داده می‌شود.

افزونه All In One WP Security

Dashboard: بخش فعلی که در آن قرار داریم.
System info(اطلاعات سیستم): در این قسمت می‌توانید اطلاعات سایت، اطلاعات php و افزونه‌های فعال خود را مشاهده کنید.
Locked IP Addresses(آدرس آی پی‌های مسدود شده): همانطور که از نامش پیداست، می‌توانید IPهایی که به طور موقت مسدود شده‌اند را در این قسمت ببینید.
ALOWPS LOGS: می‌توانید فایل‌های گزارش امنیتی افزونه را در این سربرگ مشاهده کنید.


افزونه All In One WP Security

این بخش بهترین افزونه امنیتی شامل پشتیبان‌‌‌‌‌گیری از فایل‌های اصلی سایت وردپرسی شما و بک‌‌‌‌‌آپ‌‌‌‌‌گیری از دیتابیس وردپرس است. البته توصیه می‌کنیم قبل از شروع کار با این افزونه حتماً بک‌‌‌‌‌آپ‌‌‌‌‌گیری از وردپرس را حتماً انجام دهید. به‌این‌ترتیب می‌توانید اطلاعات سایت خود را در شرایط مختلف حفظ کنید.

با رفتن به قسمت تنظیمات در تب افزونه به پنل تنظیمات دسترسی پیدا می‌کنید. در بخش تنظیمات پنج سربرگ پیش روی شما خواهد بود. در سربرگ تنظیمات عمومی یا General settings می‌توانید از دیتابیس(پایگاه داده)، htaccess و wp-config.php پشتیبان‌گیری کنید. انجام این کار به شدت توصیه می‌شود، چرا که این فایل‌ها زیربنای اصلی سایت شما هستند.

سربرگ‌های دوم و سوم نیز زیاد مهم نیستند و به شما امکان تغییرات در فایل‌های htaccess و Wp-Config.php را می‌دهند.

بعد از پشتیبان گیری روی سربرگ WP Version Infoکلیک کنید و گزینه Remove WP Generator Meta Info را تیک بزنید. با این کار متا تگی که نسخه وردپرس شما را نشان می‌دهد، حذف می‌شود. اگر نسخه وردپرس شما قابل رویت باشد، هکرها به راحتی می‌توانند ورژن وردپرس شما را ببینند و از خلاء امنیتی موجود در نسخه وردپرس شما برای نفوذ به سایت استفاده می‌کنند، به خصوص اگر وردپرس خود را بروز نکرده باشید. بعد از زدن تیک، تنظیمات را ذخیره کنید.

حذف متای سازنده در وردپرس

بخش اطلاعات متای وردپرس به شما امکان حذف متای سازنده را می‌دهد. این متا در کدهای سایت شما نمایش داده‌شده و نسخه وردپرس سایتتان را به معرض دید عموم قرار می‌دهد. حالا اگر شما چند ماهی سایت را به‌‌‌‌‌روز نکرده باشید؛ به‌طور قطع هکرها می‌فهمند که نسخه وردپرس شما قدیمی است. مثلاً همین مشکل بسیار مهم امنیتی در وردپرس ۴٫۲ که دیروز در موردش صحبت کردیم. پس با حذف این خط از کدهای سایتتان می‌‌‌‌‌توانید وردپرس را امن‌تر از گذشته کنید.
۰ ۰

گوگل سرچ کنسول چیست؟

اگر ی سئو کار حرفه ای باشید احتمالا از همان ابتدا با مبحثی به اسم گوگل سرچ کنسول آشناییت دارید و به صورت روزانه با آن سر و کله می زنید . اما اگر از دسته افراد تازه کار هستید اطلاعاتی در ارتباط با گوگل سرچ کنسول ندارید ، در ادامه ی این مقاله همراه من باشید تا به بررسی این مورد بپردازیم و آن را بررسی بکنیم. گوگل سرچ کنسول از دسته بهترین راهکار هایی برای پیدا کردن اطلاعات در ارتباط با میزان ورودی یک سایت از گوگل دارد. اینکه کاربرا از کدوم کلمه وارد شده ، هر کلمه چند بار کلیک داشته و... تمامی این اطلاعات از طریق گوگل سرچ کسنول به دست می آید. اگر قصد دارید بیش تر با این مبص آشنا بشوید در ادامه ی این مقاله با من باشید. 

گوگل سرچ کنسول چیست؟

گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) یک ابزار رایگان و بسیار قدرتمند برای تجزیه‌وتحلیل سئو سایت است. این ابزار به مدیران سایت کمک می‌کند که یک آنالیز دقیق از وضعیت سایت خود داشته باشند و نقاط قوت و ضعف سایت خود را بررسی کنند و البته نقاط منفی سایت خود را بهبود ببخشند. ابزار گوگل سرچ کنسول که قبلاً به گوگل وبمستر تولز معروف بود باعث می‌شود که مدیران سایت و سئوکاران مشکلات سایت را راحت‌تر تشخیص دهند و راه‌حل مناسبی برای رفع این مشکلات ارائه دهند و درنتیجه بتوانند در لیست نتایج گوگل نتایج بالاتری را کسب کنند.

مزایا و وظایف گوگل سرچ کنسول

مشکلاتی که در وب‌سایت شما ایجادشده است را به شما نشان می‌دهد.
لیست بک لینک‌ها (سایت‌هایی دیگری که به شما لینک داده‌اند) را به شما نشان می‌دهد.
میزان مشاهده وب‌سایت شما توسط کاربران در نتایج گوگل را به شما نشان می‌دهد و نشان می‌دهد که چه تعداد کاربر از طریق لینک صفحه، چه تعداد کاربر از طریق کلمات کلیدی و یا شبکه‌های مجازی وارد سایت شما شده‌اند.
نمایش تعداد کلیک‌هایی که بر روی عنوان محتوا شما انجام‌شده است.
مشکلات AMP (هدف AMP افزایش سرعت ارائه محتوا با استفاده از کدهای ساده HTML است.) را به شما نشان می‌دهد. اگر دوست دارید بدانید که AMP چیست و چطور آن را روی وردپرس فعال کنیم؟ این مقاله را مطالعه کنید.
امکان بررسی سایت مپ یا نقشه سایت را برای شما فراهم می‌کند.
صفحات پربازدید را در سایت شما به‌عنوان صفحه محبوب نمایش می‌دهد.
تعداد بازدیدهای سایت را توسط موبایل، رایانه و تبلت را به شما نشان می‌دهد.
قابلیت درخواست دادن برای ایندکس صفحات و محتوای جدید یا به‌روزرسانی شده در سایت را برای شما فراهم می‌کند.
اطلاعاتی کامل راجع به لینک‌های داخلی و خارجی سایت در اختیار شما قرار می‌دهد.
اگر هرزنامه‌ای در سایت شما پیدا شود آن را به شما اطلاع می‌دهد.

چه افرادی از گوگل سرچ کنسول استفاده می‌کنند؟

معمولاً کسانی که دارای یک وب‌سایت هستند و یا مدیریت یک وب‌سایت را در اختیاردارند، از گوگل سرچ کنسول استفاده می‌کنند. در حالت کلی افراد زیر از سرویس گوگل سرچ کنسول استفاده می‌کنند:

مدیران وب‌سایت یا به‌عبارت‌دیگر ادمین وب‌سایت برای نظارت کردن بر نحوه کار وب‌سایت‌شان از گوگل وب مستر تولز استفاده می‌کنند. آن‌ها با استفاده از سرچ کنسول قادر هستند تا خطاهای مربوط به سرور، خطاهای امنیتی و … را مشاهده کنند و برای حل و برطرف کردن آن‌ها اقدام کنند.
متخصصان سئو نیز با استفاده از ابزار سرچ کنسول می‌توانند افزایش ورودی ترافیک سایت را بررسی کنند و با ارائه برنامه‌ریزی مناسب به بهبود و بالا بردن رتبه سایت در لیست نتایج گوگل کمک کنند.
برنامه نویسان نیز با استفاده از این ابزار می‌توانند خطاها و مشکلات موجود در کدنویسی را بررسی و رفع کنند.
بررسی کاربردهای گوگل سرچ کنسول
در ادامه برخی از کاربردهای گوگل سرچ کنسول را بررسی خواهیم کرد.

ثبت کردن وب‌سایت در موتور جست‌وجوی گوگل با استفاده از سرچ کنسول

یکی از اصلی‌ترین کارهایی را که می‌توان توسط گوگل سرچ کنسول انجام داد، ثبت سایت در گوگل است. به این طریق که شما با ثبت کردن یک دامنه و آدرس اینترنتی در گوگل سرچ کنسول وجود سایت خود را به گوگل اعلام می‌کنید. از این طریق ربات‌های گوگل وخزنده‌ها و Crawlerها از وجود سایت شما آگاه می‌شوند و در آن خزش می‌کنند و به بررسی محتوای سایت شما می‌پردازند.

درواقع با ثبت سایت خود در این ابزار قطعاً وب‌سایت شما برای موتور جست‌وجوی گوگل ثبت‌شده است. این ابزار به شما این امکان را می‌دهد که در صورت ایندکس نشدن یک محتوا یا صفحه، بتوانید از طریق درخواست دادن به ربات‌های گوگل دوباره از آن‌ها بخواهید تا صفحه شما را بررسی و ایندکس کنند.

بررسی گزارش‌های Crawler ربات‌های گوگل از سایت

یکی دیگر از کارهایی که این ابزار انجام می‌دهد این است به شما نشان می‌دهد که ربات‌های موتورهای جست‌وجو هنگام خزیدن و بررسی کردن وب‌سایت شما با خطا یا مشکل مواجه نشده باشند. با استفاده از ابزار سرچ کنسول خیلی راحت می‌توانید از وجود این خطا در وب‌سایت خودآگاه شوید و آن را رفع کنید. درواقع اگر در وب‌سایت شما خطاهای Crawl وجود داشته باشد نشان‌دهنده‌ی این است که کاربران و بازدیدکنندگان به صفحاتی از سایت انتقال پیدا می‌کنند که در آن محتوایی وجود ندارد.

۰ ۰

منظور از سئوی تکنیکال چیست ؟

سئو از دسته مسائلی است که امروزه بسیار ترند شده است و بسیاری به این سمت کشیده شده اند و خواستار یادگیری آن می باشند. در این مقاله همراه من باشید چرا که قصد داریم به بررسی مهم ترین مسائل و نکاتی که لازم است به بررسی آن بپردازیم. اگر قصد دارید تا بیش تر با مبحث ای برند سئو آشنا بشوید به شما پیشنهاد می کنم تا در ادامه این مقاله همراه من باشید تا به بررسی این دسته از موارد بپردازیم و آن ها را بررسی بکنیم. سئوی تکنیکال بخشی از سئو می باشد که بیش تر با بخش ربات گوگل و الگوریتم های آن در ارتباط است و می شود گفت از مهم ترین بخش های سئو می باشد و رعایت کردن آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. 

توضیح اهمیت سئو با یک مثال ساده

فرض کنید در یک مکان پر رفت‌وآمد قصد راه‌اندازی فروشگاه لباس زنانه دارید و در این مکان چندین فروشگاه لباس زنانه دیگر وجود دارد!! شما چطور می‌توانید بین این‌ همه رقیب کاری دیده شوید و به کسب‌درآمد بپردازید؟ مسلماً انتخاب نام مناسب برای فروشگاه‌تان، زیبایی و جلوه فروشگاه، کیفیت لباس‌ها، رفتار مناسب و مشتری مداری و رعایت بسیاری از عوامل دیگر باعث جذب مشتری بیشتر و در نهایت درآمد بیشتر می‌شود. هر همه مهم‌تر، اینکه اولین مغازه در مسیر رفت و آمد مشتری باشید!

در دنیای وب هم دقیقاً مثال بالا صدق می‌کند فرض کنید شما می‌خواهید یک وب‌سایت آموزشی بسازید و از طریق آن محصولات آموزشی و خدمات خود را به فروش برسانید. قطعاً تنها با ساختن یک سایت و رها کردن آن شما به درآمد نمی‌رسید. چرا که در دنیای وب هم صدها سایت آموزشی وجود دارد و شما باید با توجه به رقبایتان سعی کنید جایگاه بهتری را در لیست نتایج گوگل به‌دست آورید تا توسط کاربران دیده شوید. این کار توسط سئو کردن سایت انجام می‌شود.

انواع روش‌های انجام سئو

برای اینکه سایت شما سئو شود باید بخش‌های مختلف سئو را بشناسید و هریک را به درستی اجرا کنید تا سایتی بهینه داشته باشید. هر سایت باید در آن سه بخش سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال یا فنی به‌طور مناسب رعایت شود تا آن سایت بتواند به خوبی برای موتورهای جست‌وجو بهینه شود. اگر هر کدام از بخش‌های سئوهای بالا درست انجام نشود سایت شما بهینه نمی‌شود. در ادامه به توضیح مختصری راجع به سئو داخلی و خارجی می‌پردازیم و سپس به تفضیل سئو تکنیکال را برای شما توضیح می‌دهیم.

سئو داخلی (On Page SEO)

سئو درونی یا داخلی به مجموعه فعالیت‌هایی گفته می‌شود که در درون سایت انجام می‌شود و منجر به بهینه‌سازی صفحات وب‌سایت شما و در نهایت باعث بهبود رتبه سایت شما در گوگل می‌شود. طراحی قالب سایت، لینک سازی داخلی، تولید محتوای سئو شده، استفاده از کلمات کلیدی، استفاده درست از هدینگ و متا دیسکریپشن و بهینه‌سازی تصاویر مربوط به سئو داخلی وب‌سایت است.

سئو خارجی (Off Page SEO)

سئو خارجی یا برون صفحه به مجموعه فرآیندها و کارهایی گفته می‌شود که در خارج سایت انجام می‌شود و باعث بهینه‌سازی سایت شما می‌شود. به بیان دیگر سئو خارجی ارتباط شمارا با خارج از وب‌سایتتان نشان می‌دهد. لینک سازی خارجی (یعنی از سایت دیگر به سایت شما لینک داده شود)، گرفتن بک لینک معتبر، رپورتاژ و… مربوط به سئو خارجی یا سئو Off Page سایت است.

سئو تکنیکال یا فنی

سئو تکنیکال یا فنی سایت مربوط به بهینه‌سازی وب‌سایت از نظر فنی است. سئو فنی سایت به خرنده‌های (Crawler) موتور جست‌وجو کمک می‌کند تا سایت شما را بررسی و ایندکس کند. سئو تکنیکال کارهایی مانند بررسی سرعت سایت، ساخت سایت مپ، بهینه‌سازی کدها، بهینه‌سازی سایت برای موبایل و … است. هدف از سئو فنی نیز مانند سئو داخلی و خارجی بهینه کردن رتبه سایت در گوگل با استفاده از اقدامات وکارهای فنی بر روی وب‌سایت است. این بخش از سئو به محتوا و یا لینک سازی مربوط نمی‌شود و تنها به زیر ساخت‌های سایت اهمیت می‌دهد.

خزنده موتور جستجو یا Crawler چیست

موتورهای جست‌وجو دارای یکسری خزنده یا Crawler هستند که این خزنده‌ها لینک‌ها را دنبال می‌کنند و از این طریق به پیدا کردن صفحات مرتبط با نتایج جست‌وجو می‌پردازد. در واقع این خزنده‌ها از طریق لینک‌های جمع‌آوری‌شده اطلاعاتشان را در پایگاه داده ذخیره می‌کنند و بعد از آن الگوریتم‌ها وارد عمل می‌شوند تا کیفیت لینک و بقیه موارد را بررسی کنند. برای اطلاع از این‌که بدانید الگوریتم گوگل چیست پیشنهاد می‌شود مقاله الگوریتم گوگل چیست را مطالعه کنید.

چرا سئو تکنیکال مهم هست

سئو تکنیکال از این نظر بسیار حائز اهمیت است که اگر از وب‌سایت شما از لحاظ فنی بهینه نباشد گوگل آن را نمی‌بیند و درنهایت صفحات سایت شما در لیست نتایج گوگل نمایش داده نمی‌شود. در واقع هدف گوگل این است که بهترین و نزدیک‌ترین نتایج را درنتیجه سرچ به کاربران نشان دهد. به همین علت گوگل توسط خزنده‌های خود صفحات وب را براساس معیارهای متفاوت بررسی می‌کنند
۰ ۰