معماری وبسایت در سایت ها ورد پرسی چگونه است ؟

اگر شما یک وردپرس کار باشید  به احتمال زیاد با بخشی از معماری از آن آشناییت دارید. اگر با این مبحص و موضوع آشنا نیستید ، در ادامه ی این مقاله همراه من باشید چرا که در ادامه ی این مقاله قصد داریم به بررسی بهترین برند های موجود در بازار بپردازیم وآن ها را برای خرید بررسی بکنیم. به طور کلی در طراحی وبسایت چند حالت بیش ترر از نوع طراحی را ببیش تر نداریم که در ادامه به بررسی جند دشته از مهم ترین ها م یپردازیم و ان ها را برای خرید بررسی بکنیم. استفاده از یک معماری در فرایند ساخت یک به شما کمک می کند تا سایت شما پویایی بیش تری به خودش بگیرد و بتواند نرخ ct را در کلمات وبسایت شما افزایش بدهد.  در ادامه شما می تواند مطالبی را که در ارتباط با بهترین نوع وبسایت ها نوشته شده است را بررسی و مطالعه بکنید و اطلاعات بیش تری در ارتباط با آن به دست آورد.

معماری سایت چیست؟

به بیان ساده معماری سایت به معنای ساختار سایت شما است. یعنی اینکه صفحات سایت شما به چه شکل طراحی شده‌اند و این صفحات چگونه به هم مرتبط هستند. به‌عنوان‌مثال: دسته‌بندی و گروه‌بندی محتوای سایت باید به شکلی باشد که دسترسی کاربران و مدیران سایت به آن راحت باشد. مطمئناً اگر سایت بدون نظم و اصول درست طراحی شود با مشکل روبه‌رو می‌شود و توسط خزنده‌ها یا کراول‌های گوگل به‌درستی بررسی نمی‌شود و این عامل باعث کاهش سئو و بهینه‌سازی سایت می‌شود.

درواقع معماری سایت مربوط به سئو داخلی سایت است و اگر به‌درستی انجام شود تاثیر بسیار زیادی در بهبود سئو سایت و موفقیت برند شما دارد. یک معماری درست و مناسب به کاربران شما این امکان را می‌دهد تا راحت‌تر به صفحات مختلف سایت شما دسترسی داشته باشند که این خود درست بودن لینک‌دهی داخلی سایت شمارا نشان می‌دهد.

همچنین معماری درست وب‌سایت این امکان را به ربات‌های خزنده و کراول‌های گوگل می‌دهد تا به‌آسانی در قسمت‌های مختلف سایت شما جست‌وجو و Crawl کنند و اطلاعات موردنظر خود را به‌دست آورند. که این کار تأثیر بسیار زیادی در سئو و بهینه‌سازی سایت شما دارد.

اهمیت ساختار یا معماری سایت برای سئو

ساختار سایت باید به‌شکلی طراحی شود که کاربر به‌راحتی بتواند به اطلاعات موردنظر خود در سایت دسترسی پیدا کند. مثلاً اگر شما یک سایت فروشگاهی دارید کاربر با سرچ محصول موردنظر بتواند خیلی سریع محصول خود را بیابد و یا اینکه اگر لازم باشد روند مشخصی را در سایت برای پر کردن فرمی و یا انجام هر فعالیتی انجام دهد، بتواند به‌راحتی به آن دسترسی داشته باشد. بنابراین داشتن معماری و ساختار صحیح سایت باعث رضایت کاربر می‌شود و تأثیر بسیار مثبتی بر سئو سایت دارد.

درواقع یک معماری اصولی و عالی برای سایت باعث افزایش نرخ کلیک (CTR)، کاهش نرخ پرش و افزایش زمان حضور کاربر در وب‌سایت می‌شود که هرکدام از این عوامل باعث بهبود رتبه‌بندی سایت شما می‌شود. درنهایت باعث افزایش رتبه سایت شما در لیست نتایج گوگل خواهد شد.

یکی دیگر از مزایای معماری درست وب‌سایت این است که به ربات‌های خزنده گوگل کمک می‌کند تا در قسمت‌های مختلف سایت کراول یا خزش کنند و به شناسایی و درک بهتری از بخش‌های متفاوت سایت برسند. درواقع هدف اصلی این ربات‌های خزنده یا کراول‌ها ایندکس کردن محتوا به‌منظور نمایش دادن آن در نتایج جست‌وجو گوگل است. بنابراین یک ساختار و معماری درست می‌تواند به خزنده‌های موتورهای جست‌وجو کمک کند تا همه صفحات موجود بر روی سایت شمارا بررسی و پیدا کند و آن‌ها را ایندکس کند.

پس اگر معماری سایت شما مناسب نباشد، خزنده‌های گوگل زمان بسیار زیادی را صرف خزش در سایت شما می‌کنند و ممکن است که به برخی از صفحات دسترسی پیدا نکنند و آن صفحات هیچگاه ایندکس نشود که این تاثیر بسیار منفی بر روی سئو سایت شما دارد.


1. درک اهداف سایت

قبل از اینکه بخواهید وب سایت خود را سازماندهی کنید باید درک روشنی از اهداف کسب و کار خود داشته باشید. به عنوان مثال شما باید بدانید که مهم ترین المان ها برای رسیدن به هدف کسب و کارتان چه می باشند و بر این اساس سایت خود سازماندهی کنید. بنابراین در ابتدا اهداف خود را به دقت شناسایی کرده و معماری سایت خود را بهینه کنید.

2. کاربر خود را بشناسید.

کاربر و مخاطب هدف شما در طراحی و معماری وب سایت شما تأثیر به سزایی می گذارد. در نهایت، این کاربران وب سایت هستند که نحوه ی طراحی وب سایت کسب و کار شما را تعیین می کنند. بنابراین انجام تحقیقات مختلف برای شناسایی نیازها و انتظاراتی که آن ها ممکن است در رابطه با وب سایت شما داشته باشند، می تواند بسیار کاربردی باشد.

همچنین بررسی کنید که کاربران باید چه کارهایی را در وب سایت شما انجام دهند. استراتژی محتوای خود را مرور کنید تا متوجه شوید که چه کسانی را هدف قرار داده اید و چگونه می خواهید به آن ها خدمات دهید. پرسوناها همچنین می توانند مفید باشند و تصویر واضحی از هر نوع تعاملی که کاربران با سایت شما خواهند داشت ارائه می دهند.

3. محتوای خود را تنظیم کنید.

محتوای سایت شما می تواند یک عنصر اساسی در تصمیم گیری در مورد ساختار دقیق وب سایتتان باشد. در حالی که محتوا خود را جمع آوری و مدیریت می کنید، اطمینان حاصل کنید که آن ها مطابق با اهداف تجاری شما هستند. در واقع، تعیین محتوای دقیق سایت و دسته بندی آن ها بر اساس موضوع می تواند در زمان و تلاش شما صرفه جویی کند.شما اگر زمان کافی برای ایجاد محتوا ندارید به صفحه خدمات تولید محتوا ژاکت سرویس مراجعه کنید تا افراد کارازموده برایتان تولید محتوا کنند.

4. از کلمات کلیدی برای کمک به تعیین ساختار محتوای خود استفاده کنید.

تحقیق کردن درباره ی کلمات کلیدی می تواند درک عمیقی از نیازهای کاربران به شما ارائه دهد. این کار به شما کمک می کند تا اصطلاحاتی که کاربران از آن ها استفاده می کنند را بیاید و همچین از این طریق ایده های جدیدی به دست خواهید آورد.

5. صفحاتی را که برای سایتتان نیاز دارید را تعیین کنید.

برای یک وب سایت، ابتدا باید یک نقشه یا وایرفریم برای کمک به سازماندهی موارد مختلف در آن استفاده کنید. وقتی شروع به ترسیم نقشه سایت خود می کنید می توانید بفهمید که صفحات چگونه به هم مرتبط می شوند. از دسته بندی های منطقی استفاده کنید محتوا را به طور مناسب سازماندهی کنند. در این بین ناوبری سایت خود را نیز بهبود ببخشید: از خود بپرسید چگونه افراد از یک قسمت از سایت به قسمت دیگر آن منتقل می شوند؟ فراموش نکنید که گوگل سهولت پیمایش از یک صفحه به صفحه دیگر را حتی از معماری سایت مهم تر می داند.
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.