آرشیو آذر ماه 1400

طراحي سايت وردپرسي

معرفي افزونه ي المنتور

در اين مقاله قصد داريم به بررسي و معرفي يكي از محبوب ترين افزونه هاي درگ اند دراپ براي ساخت سايت در وردپرس بپردازيم و آن را بررسي بكنيم. بسياري از افرادي كه با وردپرس كار مي كنند ، انتخاب اول آن ها افزونه ي وردپرس مي باشد چرا كه اين افزونه يكي بسيار كاربردي است و كار كردن با آن بسيار راحت تر از كار كردن با ساير افزونه هاي سايت ساز ديگر مي باشد. همچنين در ادامه قصد داريم به بررسي ويژگي هاي جذاب اين افزونه ها بپردازيم و آن ها را بررسي بكنيم. از ديگر ويژگي هاي اين پلاگين كه آن بسيار جذاب مي كند مي شود به استفاده از آن بدون دانستن حتي يك كلمه كد اشاره كرد ، اين افزونه حتي اين امكان را به شما مي دهد كه سايت خودتان را به صورت كامل براساس سليقه اي كه داريد درست بكنيد.نمايش مطالب در وردپرس روش ها و طرح هاي مختلفي مانند وبلاگي، ليستي و… دارد. با افزونه Elementor pro | المنتور پرو بي شمار حالت هاي مختلف مطابق با سليقه خود براي نمايش مطالب و نمونه كار هاي سايت وردپرسي ايجاد كنيد.

المنتور چيست؟

المنتور يكي از افزونه‌هاي وردپرسي است كه در دسته صفحه سازها قرار مي‌گيرد. مدير سايت مي‌تواند با استفاده از افزودني هاي المنتور بدون اينكه هيچ گونه كد نويسي انجام دهد، قسمت‌هاي مختلف سايت را طبق سليقه خود طراحي و ديزاين كند.
فقط كافي است چند دقيقه وقت گذاشته و با استفاده از امكاناتي كه افزودني‌ هاي المنتور به شما‌ مي‌دهد، تمامي قسمت‌هاي مختلف سايت وردپرسي را طراحي كرده و تغيير دهيد. افزودني هاي المنتور اين قابليت را به شما مي‌دهند كه از المان‌هاي پركاربردي براي ساخت صفحات جذاب وب‌سايت خود استفاده كنيد. ابزارك‌ها و امكانات افزودني‌هاي المنتور بسيار زياد است و دست شما را به عنوان طراح سايت باز گذاشته است.
يك سري از افزونه‌هاي وردپرسي هم هستند كه كاربرد‌هاي بسياري دارند اما امكانات موجود در آنها جوابگوي نياز كاربران نيست. به طور مثال، ووكامرس افزونه‌اي بسيار شناخته شده براي وبسايت‌هاي فروشگاهي است كه امكاناتي مانند: صدور فاكتور، واترمارك كردن تصوير محصول، سفارشي سازي صفحات محصول يا تعريف ويژگي‌هاي متغير مثل رنگ و… را در اختيار مديران سايت قرار مي‌دهد..

بررسي ويژگي هاي المنتور 

 

رابط كاربري و ويرايش كاملا زنده صفحات در المنتور پرو

اينكه صفحه سازي امكانات فوق العاده زيادي داشته باشد اما كاركردن با آن دشوار باشد، نمي تواند تجربه خوبي براي كاربران داشته باشد. رابط كاربري صفحه ساز المنتور به سادگي طراحي شده است به طوري كه هر كاربر مبتدي مي تواند به المان ها (ابزارك) دسترسي داشته باشد. بعد از اضافه شدن اين اين ابزارك ها، تب هاي تغيير استايل در دسترس كاربر قرار مي گيرد.يكي ديگر از قابليت هاي ويژه افزونه Elementor Proامكان طراحي يا ويرايش صفحات به صورت زنده است، به گونه اي كه تمام تغييراتي كه در لحظه ايجاد مي كنيد را مي توانيد مشاهده كنيد. درنتيجه نيازي به فرش يا عوض كردن تب مرورگر نخواهد بود. اين قابليت، سرعت شما را در طراحي صفحات بسيار افزايش مي دهد. اين يعني سرعت بالا در طراحي صفحات.

ساختن فرم ها به صورت زنده

راحي تمام فرم هاي خود را در صفحه ساز Elementor pro | المنتور پرو به صورت زنده انجام دهيد. فيلدهاي مختلف را انتخاب كرده و به راحتي در فاصله ها ، ستون ها و طرح بندي تغيير ايجاد كنيد و كنترل همه چيز را در دست داشته باشيد، بدون اينكه از محيط ويرايشگر خارج شويد.

 

امكان اضافه كردن كدهاي CSS

براي كساني كه مي خواهند كنترل كاملي بر قسمت هاي مختلف آن داشته باشند اين امكان وجود دارد كه كدهاي css قسمت هاي مختلف را ويرايش و در آن تغيير ايجاد كنيد و نتايج آن را به صورت زنده در محيط ويرايشگر مشاهده كنيد.

ساختن اسلايدهاي زيبا و سريع

افزونه هاي كه در حال حاضر براي ايجاد اسلايد ها استفاده مي شود داراي پيچيدگي هاي خاص خود بوده و به كندي بارگيري مي شود . در افزونه Elementor pro | المنتور پرو اين امكان وجود دارد كه به سادگي اسلايدهاي زيبا و سريعتري بسازد و تمام قابليت هاي اسلايدهاي ديگر را نيز داشته باشد.

ساخت صفحه هاي ووكامرس

طراحي از عوامل موثر در فروش محصولات و تبديل بازديدكننده به مشتري است . با استفاده از ابزارك ووكامرس افزونه Elementor مي توان حالت هاي مختلفي براي نمايش محصولات سايت ووكامرسي خود بكار بگيرد و محصولات را در بهترين حالت به نمايش بگذاريد.

تفاوت بين نسخه رايگان و پرو چيست ؟

نسخه رايگان افزونه صفحه ساز المنتور (Elementor) محدوديت هايي در طراحي دارد. در نسخه افزونه المنتور پرو (Elementor Pro) ابزار هاي حرفه اي تري براي بالا بردن سرعت كار در اختيارتان قرار مي دهد.

 

آشنايي با زبان جاوا اسكريپت

در اين مقاله قصد داريم به بررسي زبان محبوب برنامه نويسان يعني زبان برنامه نويسي جاوا اسكريپت بپردازيم . اين زبان در سال 2019 جزو پرطرفدار ترين زبان هاي برنامه نويسي قرار گرفته و جزو مورد نياز ترين شغل ها در حوزه ي برنامه نويسي است. يادگيري اين زبان براي طراحي قالب هاي وردپرسي بسيار مورد استفاده قرار مي گيرد و اگر اين زبان را در كنار زبان php يادبگريد مي توانيد دست به طراحي هايي با كيفيت خارق العاده بزنيد. در ادامه همچنين به بررسي تاريخچه ي زبان برنامه نويسي جاوا اسكريپت مي پردازيم و مزايا و معايب اين زبان برنامه نويسي را بررسي خواهيم كرد. زبان برنامه نويسي جاوا اسكريپت روز به روز در حال گسترش است و امروزه اين زبان در طراحي اپليكيشن در كنار طراحي سايت هم نيز به كار مي آيد. همچنين اين زبان را مي شود هم در بك اند و هم در فرانت اند سايت ها نيز استفاده كرد كه سبب قدرتمند بودن اين زبان برنامه نويسي مي باشد. 

 زبان برنامه نويسي جاوا اسكريپت چيست؟

JavaScript كه به اختصار JS نيز ناميده مي‌شود، يكي از محبوبترين زبان‌هاي برنامه نويسي است. جاوا اسكريپت زباني سطح بالا، دايناميك، شي‌گرا و تفسيري است كه از شيوه‌هاي مختلف برنامه نويسي پشتيباني مي‌كند. از اين زبان مي‌توان براي برنامه نويسي سمت سرور (Server Side)، اپليكيشن‌هاي موبايل، بازي و اپليكيشن‌هاي دسكتاپ استفاده كرد. بنابراين مي‌توان اينگونه برداشت كرد كه زبان برنامه نويسي جاوا اسكريپت ، يك زبان همه فن حريف است.
اگر با هر يك از اين اصطلاحات آشنايي نداريد نگران نباشيد، زيرا در ادامه به توضيح هر يك از آن‌ها خواهيم پرداخت. براي اينكه بهتر متوجه چيستي زبان جاوا اسكريپت شويد، در ابتدا بايد جواب سوالاتي مانند زبان كامپايلري چيست و چه تفاوتي با زبان مفسري دارد؟، زبان برنامه نويسي سمت سرور و سمت كاربر به چه نوع زبان‌هايي گفته مي‌شود؟ را بدانيد. پس از درك اين مفاهيم مي‌توانيد آموزش جاوا اسكريپت را شروع كنيد.
همانطور كه مي‌دانيد كامپيوترها تنها به زبان صفر و يك (Binary) صحبت مي‌كنند و زبان ديگري را متوجه نمي‌شوند. ما در ابتدا براي برقراري ارتباط با ماشين‌ها سعي كرديم به زبان خود آنها، يعني زباني كه به زبان صفر و يك نزديك‌تر است، صحبت كنيم. به اين نوع زبان‌ها كه به صورت مستقيم با پردازنده در ارتباط‌اند، در اصطلاح، زبان‌هاي سطح پايين (Low Level) گفته مي‌شود. از جمله اين زبان‌ها مي‌توان به اسمبلي اشاره كرد.
اما يادگيري و تسلط به اين زبان‌ها براي برنامه نويسان فوق العاده سخت بود. بنابراين متخصصين تصميم به ساخت زبان‌هايي گرفتند كه به زبان انسان‌ها نزديك‌تر باشد. در اصطلاح به اين زبان‌ها، زبان‌هاي سطح بالا (High Level) مي‌گويند. زبان‎هاي سطح بالايي مانند JavaScript كار را براي برنامه‎نويسان ساده‌تر كردند، زيرا ساختار نوشتاري و منطق آن‌ها بسيار به زبان انسان‌ها نزديك‌تر شده است. پس مي‌توان اينگونه نتيجه گرفت كه آموزش جاوا اسكريپت نسبت به ساير زبان‌هاي برنامه نويسي سطح پايين ساده‌تر است.

بهترين فريمورك‌هاي زبان جاوا اسكريپت

حتي اگر شما نخواهيد از اين زبان در وب استفاده كنيد، بعد از يادگيري آن مي‌توانيد به سراغ استفاده از فريم ورك‌هاي اين زبان برويد. استفاده از فريم ورك سرعت كدنويسي شما را افزايش مي‌دهد و دقت و نظم بيشتري به آن مي‌بخشد.
معروف‌ترين فريمورك‌هاي java script:
Angular JSReactVue.JsEmber
قصد داشتيم در اين مقاله با پاسخ به سوال جاوا اسكريپت چيست، آشنايي نسبي با اين زبان ايجاد شود. به زودي در بخش دوره‌هاي رايگان، آموزشي براي آن ايجاد خواهيم كرد. منتظر نظرات ارزشمند شما هستيم.

مزاياي جاوا اسكريپت

در ادامه با تعدادي از مزاياي استفاده از جاوا اسكريپت آشنا مي شويم :
اضافه كردن بخش هاي پويا به يك سند ساده HTMLبرخي از عمليات را نمي توان بدون استفاده از اين زبان برنامه نويسي انجام داد. نظير تعامل با كاربر، يافتن اطلاعات كاربري بازديد كنندگان نظير IP هاي آنها و موارد ديگرنزديك بودن جاوا اسكريپت به زبان هاي برنامه نويسي ديگر نظير C, C++ و يا C#امكان استفاده از كتابخانه هاي آماده اين زبان مانند jQueryسادگي در كد نويسي و پياده سازي بدون درگير شدن با كامپايلرهاي پيچيدهمعايب جاوا اسكريپت


از جمله معايب جاوا اسكريپت مي توان موارد برتر زير را بر شمرد :

كند بودن در زمان اجرا بدليل عدم كامپايل شدن كدها.عيب يابي كردن آن مشكل است.چنانچه خطايي در اجراي برنامه رخ دهد، در برخي از موارد بدون دادن پيامي يا ارائه هيچگونه راهنمايي، از برنامه خارج مي شود.در همه مرورگرها قابل اجرا نمي باشد (در مرورگرهاي قديمي)بر روي مرورگر اجرا مي شود در نتيجه هيچگونه امكاني براي مبادله با سرور سايت را ندارد.نكته اي كه در پايان بايد متذكر شويم اين است كه جاوا اسكريپت روي كامپيوتر كلاينت يا همان مرورگر اجاره مي شود (در مقايسه با اسكريپت هايي كه بر روي سرور اجرا مي شوند نظير ASP يا PHP)

آشنايي با زبان php

شايد براي شما جالب باشيد كه بدانيد كه بنيان زبان وردپرس، زبان برنامه نويسي php مي باشد و يادگيري اين زبان يه شما بسيار كمك مي كند تا روش كار كرد وردپرس آشنا بشويد و از آنجايي كه وردپرس يك نرم افزار اوپن سورس مي باشد در كد هاي آن تغيير ايجاد بكنيد و آن را بهينه سازي بكنيد. از كارايي هاي مهم زبان php مي شود به استفاده از آن در طراحي سايت ، پلاگين نويسي و.. نيز اشاره كرد. البته كاربرد هاي اين زبان برنامه نويسي اين جا ختم نمي شود و همانطور كه بسياري از شماها مي دانيد زبان هاي برنامه نويسي هركدام براي خود دنيايي جداگانه و متفاوتي را دارند و نمي شود تنها زبان php را معدود به زباني مختص طراحي سايت دانست. اگر برايتان اين سوال پيش آمده است كه آيا اين زبان برنامه نويسي زباني ساده است بايد به شما بگوييم تا حدودي بله و تا حدودي خير ! در ابتدا ممكن است يادگيري آن براي شما آسان بايد اما هرچه به عمق و هسته ي اين زبان برنامه نويس نزديك تر مي شويد يادگيري آن دشوار تر مي شود. 

 

 تاريخچه زبان برنامه نويسي PHP و نسخه‌هاي آن

همه چيز از زماني شروع شد كه Rasmus Lerdorf دانماركي در سال ۱۹۹۴ تعدادي اسكريپت به منظور مديريت يك سري از كارها در سايت شخصي خود با زبان برنامه نويسي Perl نوشت. Lerdorf با استفاده از اين اسكريپت‌ها كه بر اساس استاندارد اسكريپت‌نويسي (Common Gateway Interface) نوشته شده بودند، آمار افرادي را كه در حال خواندن رزومه اش بودند محاسبه و ذخيره كرد. او با اين كار توجه افراد زيادي را به اسكريپت هايش جلب كرد و از او درخواست كردند تا اسكريپت‌ها را براي آن‌ها هم ارسال كند. بنابراين Lerdorf تصميم گرفت كه نام اسكريپت‌هاي خود را PHP گذارد كه مخفف عبارت Personal Home Page بود.

 زبان برنامه نويسي PHP چيست؟

حالا كه با يكديگر تاريخچه زبان برنامه نويسي PHP را مرور كرديم و فهميديم اين زبان چگونه ساخته شده است و تا به امروز دستخوش چه تغييراتي بوده است، نوبت مي‌رسد تا برگرديم به اولين سوال خود تا بدانيم PHP چيست و يك تعريف كامل و جامع از آن داشته باشيم.
PHP يك زبان تفسيرشونده است كه اساس و بنيان آن طراحي و ايجاد صفحات پوياي وب بوده است. به عبارتي ديگر، كساني كه وظيفه كدنويسي سايت را بر عهده دارند با استفاده از زبان PHP قادر خواهند بود وب اپليكيشن‌هايي طراحي كنند كه به صورت تعاملي مي‌باشند. منظور از تعاملي بودن وجود قابليت هايي مانند سطوح دسترسي مختلف براي كاربران، امكان ثبت‌نام در سايت، پنل كاربري ، ذخيره اطلاعات كاربران و بسياري از امكانات ديگر است كه امروزه در تمامي سايت‌هاي امروزي مشاهده مي‌كنيم.
از نقاط قوت اين زبان مي‌توان به وجود فريمورك‌هاي بسيار قدرتمند و محبوبي هم چون لاراول و سيمفوني، دارا بودن بيش از 80% از سهم بازار وب ، متن باز و رايگان بودن ، جامعه بزرگ و پشتيباني خوب اشاره كرد. از طرفي PHP توانسته است خودش را به عنوان يكي از محبوب‌ترين زبان‌هاي برنامه نويسي در حوزه طراحي وب معرفي كند.

چرا بايد زبان PHP را ياد بگيريم؟

اين زبان از محبوبيت فوق‌العاده‌اي برخوردار است، اين محبوبيت مي‌تواند به دلايل زير باشد:
زبان PHP اپن‌سورس و رايگان است.يادگيري و استفاده از آن ساده و آسان است.زبان پي‌اچ‌پي با پلتفرم‌هاي مختلف سازگار است.زبان تخصصي طراحي برنامه‌هاي تحت‌وب است.آموزش‌ها و مستندات زيادي براي اين زبان وجود دارد.شما با يادگيري PHP تقريبا از پس نوشتن هرنوع برنامه‌ي تحت وبي برخواهيد آمد، ضمن اينكه در كشور ما نيز بازار خوبي براي اين زبان برنامه‌نويسي وجود دارد.

براي شروع چه مواردي را ياد بگيريم؟

زبان پي‌اچ‌پي گستردگي فراواني دارد، اما براي شروع مي‌توانيد طبق ليست زير عمل كرده و به ترتيب اقدام به يادگيري اين موارد كنيد:
سينتكس پي‌اچ‌پيمتغيرها در پي‌اچ‌پيدستورات خروجي و چاپانواع داده‌ها (Data Types)كار با رشته‌ها (String)عملگرها (محاسباتي و منطقي)دستورات شرطي (if – else)دستور سوييچ (Switch Case)حلقه‌ي Whileحلقه‌ي Forتوابع در پي‌اچ‌پيآرايه‌ها و كار با آن‌هاموارد پيشرفته‌تر…شما با شروع يادگيري موراد بالا به مرور با پايه و اساس زبان پي‌اچ‌پي آشنا خواهيد شد و در ادامه قادر خواهيد بود ساير موارد مورد نياز را هم فرا بگيريد، در صورتي كه سوالي در خصوص اين زبان داريد مي‌توانيد از بخش ديدگاه‌هاي همين پست آن را با ما در ميان بگذاريد.

زبان برنامه نويسي مفسري چيست؟

شايد بهتر باشد اين موضوع را اين چنين مطرح كنيم كه تفاوت بين زبان‌هاي برنامه نويسي مفسري با زبان‌هاي كامپايلري چيست؟ در يك جمله بايد گفت كار هر دو مدل اين زبان‌ها ترجمه و پردازش است! ولي هر كدام با روشي متفاوت اين كار را انجام مي‌دهند كه مزايا و معايب خاص خود را دارند.

به طور كلي به زبان هايي تفسيرشونده يا Interpreted مي‌گوييم كه سورس كد آن‌ها به صورت يكباره كامپايل (پردازش، ترجمه و اجرا) نمي‌شود بلكه هرخط از كد آن توسط برنامه‌هاي مفسر يا تفسيركننده (Interpreter) به صورت خط به خط بررسي و سپس تفسير و اجرا مي‌شوند.

روش ترجمه و اجراي مفسر براي سورس كدي كه مثلا در چهل خط نوشته شده است به اين صورت است كه خط اول آن را دريافت مي‌كند و پس از ترجمه به زبان ماشين، در صورتي كه آن خط از سورس بدون خطا اجرا شده باشد، به خط بعدي مي‌رود و مقدار متغير در آن خط را ذخيره مي‌كند. اين فرآيند را خط به خط انجام مي‌دهد تا به صورت كامل تمام سورس كد آن را ترجمه و اجرا كند.

بهترين مثال براي درك نحوه كاركرد زبان‌هاي مفسري ، در نظر گرفتن مربي خارجي زبان يك تيم فوتبال است كه براي ارتباط با بازيكنان خود نياز به يك مترجم فارسي زبان دارد. براي مثال مترجم كارلوس كيروش (مربي سابق تيم ملي) را در نظر بگيريد. زماني كه كيروش يك يا چند جمله كوتاه مي‌گويد، مكث مي‌كند تا مترجم آن‌ها را دريافت و سپس ترجمه كند. زماني كه ترجمه آن‌ها تمام شد منتظر مي‌ماند تا جملات جديد را از او دريافت و مجددا ترجمه كند. مفسر‌ها هم به همين صورت عمل مي‌كنند.

بهترين افزونه سئو سايت

يكي از مهم ترين مواردي كه در زمان راه اندازي يك وبسايت وردپرسي بايد به آن توجه داشت مي شود به اين مسئله اشاره كرد در زمان انشتار مقالات بايد از يك افزونه براي بهبود سئوي مطالب خود استفاده بكنيد تا شما به شما همانند يك راهنما كمك بكند تا در مسير سئو كردن مقالات خود راه اشتباهي را پيش نگيريد. از بهترين و مهم ترين افزونه هاي سئو مي شود به افزونه هايي همانند افزونه يوست سئو و رنك مث نيز اشاره كرد كه بسيار در سئوي مقالات به شما مي كنند . در ادامه به بررسي ابزار ها و پلاگين هاي بيش تري هم نيز مي پردازيم و آن ها را بررسي مي كنيم. در ادامه ي اين متن همراه من باشيد. اگر نمي دانيد افزونه سئو وردپرس چيست بايد بگويم اين افزونه ها همانطور كه در بالاتر به اين موضع اشاره كرديم همانند راهنما هايي در تاريكي عمل مي كنند.

 

معرفي بهترين افزونه هاي سئو وردپرس

حالا كه با برخي فاكتورهاي سئو براي بهينه سازي وردپرس آشنا شديد، در ادامه به معرفي بهترين افزونه هاي سئو وردپرس مي‌پردازم كه بسته به امكاناتي كه ارائه ميدن، ميتونيد از اين افزونه‌ها براي افزايش سئو وردپرس استفاده كنيد. اما قبل از استفاده از اين افزونه‌ها دقت داشته باشيد كه، ممكنه دو افزونه وجود داشته باشه كه امكانات مشابهي ارائه بده، اما يكي از اين افزونه‌ها يك امكان ديگه‌اي ارائه بده كه شما رو براي استفاده از افزونه سومي بي نياز مي‌كنه. بنابراين در اين حالت سعي كنيد از افزونه‌اي استفاده كنيد كه هر دو قابليت رو داشته باشه و در واقع به شكلي عمل كنيد كه از افزونه‌هاي كمتري استفاده كنيد.

 

1. افزونه سئو وردپرس با Yoast Seo

Yoast SEO محبوب ترين ابزار سئو براي وردپرس است و دليل آن هم همين موارد است. بيش از ۵ ميليون نصب فعال و بيش از ۲۵۰۰۰ بررسي كاربران با پنج ستاره. اين افزونه به عنوان يك نسخه رايگان و پريميوم ارائه مي شود. نسخه پريميوم با موارد اضافي مانند: مديريت تغيير مسير، پيشنهادات لينك هاي داخلي و مسدود كردن و فهم محتواي تكراري همراه است. با اين وجود نسخه رايگان آن هم عالي است.
اين افزونه يك ابزار كامل سئو است كه به وب سايت ها كمك مي كند تا در موتور هاي جستجو رتبه بالاتري كسب كنند و تيم Yoast به طور منظم از انجمن هاي wordpress.prg (كاربران ممتاز) پشتيباني ميكنند. هر فرد جديد يا قديمي كار با وردپرس بايد حداقل اصلاح سئوي سايت وردپرسي با يوست سئوي پرميوم را امتحان كند.

2. رنك مث

افزونه رنك مث پرو جديدترين و همچنين سريع ترين مورد در حال رشد در حوزه بهينه سازي وب سايت هاي سئو است. برخي همچنين معتقدند كه آن قدرتمندترين گزينه نيز مي باشد.
اين ابزار خارق العاده به شما امكان بهينه سازي وب سايت تان براي موتور هاي جستجو و شبكه هاي اجتماعي را مي دهد.
اگر هنوز هم شك داريد كه بايد از Yoast به  Rank Math تغيير دهيد، نگران نباشيد، اين كار به راحتي توسط click migration wizard كه به طور پيش فرض يكپارچه شده است، قابل انجام است.

3. افزونه سئو وردپرس با All In One SEO Pack

افزونه سئو وردپرس All In One SEO Pack هم با يك اختلاف تقريبا 50 درصدي با افزونه سئو يوست دومين افزونه براي سئو و بهينه سازي سايت هست كه امكانات خوبي رو براي بهينه سازي محتواي مطالب و صفحات در وردپرس در اختيارتون قرار ميده. اين افزونه تا به امروز تونسته بيشتر از 3 ميليون نصب فعال در سايت‌هاي وردپرسي را از مخزن وردپرس به خودش اختصاص بده. البته آمار فراتر از اينهاست، چون امكان نصب به صورت مستقيم و استفاده از ساير مخازن هم در دسترس هست.
اين افزونه هم مثل افزونه سئو يوست امكانات خوبي رو در اختيارتون قرار ميده كه ميتونيد با استفاده از اين امكانات نسبت به بهينه سازي محتواي مطالب و كارهايي كه براي سئو وردپرس نياز داريد بپردازيد. در ادامه به معرفي برخي قابليت‌هاي اين افزونه مي‌پردازم

نتيجه گيري

سئو ميتواند بدون داشتن ابزار مناسب سخت و گيج كننده باشد. اگرچه استفاده از هريك از ابزار ها ذكر شده به خودي خود عالي است، در اينجا چند گزينه ديگر در ادامه افزونه هاي برتر سئو براي وردپرس وجود دارد كه بايد بررسي شود:
WP Rocekt: ابزار بهينه سازي سرعت وب سايت شامل همه چيزWp Fastest Cache: گزينه رايگان جايگزين WP rocketSEMrush SEO Writing Assistant: توصيه هايي براي بهينه سازي محتوا بر اساس كيفيت ۱۰ صفحه برتر گوگل در حوزه كلمات كليدي شماBroken Link Checker: ابزار مديريت لينك هاي خرابAhrefs: نسخه پريميوم (ممتاز) براي تحقيق درمورد كلمات كليدي براي كمك به رشد ترافيك جستجو شماAnalytify: ابزار تجزيه و تحليل وب سايت با قابليت بررسي مستقيم داده ها ار وردپرسدر انتهاي مقاله بهترين افزونه سئو وردپرس اگر بخواهيم از بين همه اين افزونه ها فقط يك مورد را انتخاب كنيم، در صورتي كه به يك افزونه ساده و آسان براي استفاده نياز داريد، Yoast خواهد بود. در غير اين صورت Rank Math  يك گزينه فوق العاده براي كساني است كه به ويژگي هاي اضافه تري نياز دارند. براي مقايسه رنك مث و يواست سئو مقاله ما در اين زمينه را بخوانيد.
در هر صورت، وب سايت شما به بهينه سازي سئو نياز دارد، بنابراين بهتر است يكي از اين ابزارها را انتخاب كرده و به آن پايبند باشيد. در اين ليست متناسب با هر كسي نسخه اي وجود دارد.
اشكالي ندارد اگر يك روزه به يك متخصص سئو تبديل نشويد، زيرا اين موارد زمانبر هستند. سعي كنيد اين فرآيند را آسان و سرگرم كننده كنيد.


بهينه سازي وردپرس

اگر يك سايت وردپرسي داريد و به فكر بهينه سازي آن مي باشد و قصد داريد آن را بهينه سازي بكنيد ام راهي براي اينكار نمي شناسيد در ادامه ي اين مطاب همراه من باشيد تا با معرفي چند تا از راهكار هاي موثر و تاثير گذار در سرعت سايت شما را آشنا بكنم. با آنكه ورد پرس يك سري مشكلاتي همانند بهينه نبودن دارد اما با توجه به ساده بودن استفاده از آن در بين ايرانيان بسيار محبوب شده است و بسياري از افراد امروزه ترجيح مي دهند سيات خود را با وردپرس طراحي بكنند. اگر مي خواهيد سرعت سايت خودتتان را بسنجيد و آن را بررسي بكنيد مي توانيد از دو تا سايت گوگل پيج اينسايت و سايت جي تي متريكس كه از بهترين سايت ها در زمينه بررسي سايت مي باشند استقاده بكنيد كه اطلاعات دقيقي از وضعيت سايتتان داشته باشيد. 

راه هايي براي افزايش سرعت وبسايت :

 انتخاب هاست مناسب

انتخاب شما در هاست مي تواند تاثير به سزايي بر سرعت وبسايت داشته باشد. در واقع مي توان گفت انتخاب يك هاست خوب اولين گام شما براي ايجاد يك سايت بهينه است.در ايران شركت هاي بسيار زيادي در حوزه ي فروش هاست فعاليت مي كنند كه هر كدام به نوبه ي خود خدماتي ارائه مي دهند اما شما بايد با تحقيق و بررسي بهترين مورد را انتخاب كنيد تا بعدها به مشكل بر نخوريد.

بارگزاري تنبل يا Lazy load:

روش اول استفاده از روش بارگزاري تنبل تصاوير و ويديو هاي وبسايتتان است. با يك مثال اين بخش را توضيح خواهيم داد. فرض كنيد كه كاربر بر روي وبسايت شما كليك مي‌كند، در حالت عادي، كاربر بايد منتظر بماند تا تمامي بخش هاي يك صفحه شامل تصاوير و ويديو ها لود شوند و سپس صفحه به كاربر نمايش داده خواهد شد. در صورتي كه در صفحه شما تعداد بالايي رسانه وجود نداشته باشد، به نظر مشكلي وجود ندارد اما زماني كه در صفحه خود تعداد بالايي تصوير يا ويدئو وجود داشته باشد، كاربر چقدر بايد منتظر باشد كه صفحه براي آن بارگزاري شود؟ براي رفع اين مشكل از روش بارگزاري تنبل استفاده مي‌كنيم. در اين روش تا زماني كه كاربر در محدوده مشاهده شده ي تصاوير و يا ويديو ها قرار نگرفته، تصاوير در پس زمينه صفحه لود نخواهند شد و زماني كه كاربر با اسكرول به محدوده تصاوير يا ويديو ها رسيد، لود براي كاربر انجام ميشود و تصاوير با اسكرول  مداوم يكي يكي براي كاربر نمايش داده مي شود.

فشرده سازي كد ها يا minify:

در اين روش كد هاي HTML,CSS و js را فشرده سازي مي‌كنيم. با مثالي اين روش را توضيح داده و مزاياي آن را شرح مي‌دهيم. فرض كنيد كه يك صفحه فراخواني مي‌شود و سرور شما مي بايست اطلاعات آن صفحه را به مرورگر براي نمايش به كاربر، ارسال كند. در حالت عادي بين كد هاي تشكيل دهنده سايت شما، فاصله وجود دارد كه طراح قالب براي نظم و شيوايي در كار اين فاصله ها را قرار ميدهد. اما اين فاصله ها در بين كد ها، حدود 20٪ از سرعت استاندارد لود اين كد ها را به خود اختصاص مي‌دهد. براي رفع اين مشكل از فشرده سازي يا minify اين كد ها استفاده مي‌كنيم تا سرعت بارگزاري را بيشتر كنيم. براي مشاهده چگونگي اين كار، سورس صفحه سايت ما را مشاهده بفرماييد و خواهيد ديد كه بين كد هاي HTML,CSS و js هيچگونه فاصله اي نخواهيد ديد.

بهينه سازي پايگاه داده

وردپرس به صورت خودكار تمامي موارد را در پايگاه داده ي خود ذخيره مي كند. در بين آن ها مواردي از جمله: ديدگاه هاي تكراري و به درد نخور، بازتاب ها، گزيده اي از مطالب در بازتاب ها،موارد وارد شده در زباله دان، ديدگاه هاي تاييد نشده و ديدگاه هاي اسپم شده در پايگاه داده ذخيره خواهد شد.بنابراين احتياج به يك پاكسازي و بهينه سازي داريم زيرا اين موارد به مرور زمان پايگاه داده را تخريب خواهند كرد.براي بهينه سازي و پاكسازي پايگاه داده مي توانيد از افزونه هاي متعددي كه در وردپرس موجود است كمك بگيريد.

 فعال كردن Keep-AliveKeep-Alive 

از تنظيمات آپاچي پيروي مي كند و وظيفه ي حفظ و پايداري خط اتصال را بر عهده مي گيرد كه يكي از فاكتورهاي اصلي در سئوي هاست به حساب مي آيند و شما بايد در هنگام خريد هاست اين مورد را بررسي كنيد تا وجود داشته باشد.HTTP Keep-Alive پروتكل TCP را جهت اتصال در دريافت و ارسال درخواست هاي HTTP به جاي باز شدن اتصالات جديد براي هر درخواست در نظر مي گيرد.