صفحات ۴۰۴ چيست ؟

طراحي سايت وردپرسي

صفحات ۴۰۴ چيست ؟

قطعا تا به حال چندين  و چندين مرتبه با صفحات 404 آشنا شده ايد  و نتوانسد با اين صفحعه واد صفحه سايت مورد نظر بشويد .  صفحات 404 را صفحه ارور مي نامند كه به ما اجازه ورود به سايتي  و يا صفحه اي در گوگل را نمي دهد . اين ارور ممكن است براي هر سايتي پيش بيايد و و شايد اصلا اين ارور به معناي خطا و مشكل از سمت سايت نباشد بلكه ايمن امكان وجود داد كه خطا و مشكل از طرف كاربر باشد .  در اين مقاله قصد داريم تا به طر كامل راجب به  صفحات 404 گفت و گو كنيم و ببنيمي كه چه عواملي باعث شده تا ما به اين صفحات نيز برخورد كنيم و در صورت مواجه با صفحه 404 چگونه از آن بگذيم و ان را برطرف كنيم . 

صفحه 404 چه كاري انجام مي دهد؟

هنگاميكه درخواستي به سرور ارسال مي شود ، سرور پاسخي به آن درخواست مي فرستد ، پاسخ 404 در صورتي كه كاربر آدرس خاصي را در نوار آدرس مرورگر خود تايپ كند، ولي صفحه اي معادل آن وجود نداشته باشد ايجاد ميشود. خطاي 404 مشخص كننده اين است كه صفحه مورد نظر بر روي سايت وجود ندارد و روباتهاي موتورهاي جستجو متوجه مي شوند كه اين صفحه ديگر وجود ندارد و آن را از ليست خود خارج مي كنند. كدهاي ارسالي سرور به درخواست هاي اصطلاحا HTTP response codes گفته ميشود اين كد ها از عدد 100 شروع و به 599 ختم مي شود و هر كدام يك معنا و مفهوم دارند . امكان توضيح تمام اين كدها در اين مقاله ممكن نيست و ما صرفا به ارور 404 خواهيم پرداخت.

چه عاملي باعث بروز خطاي 404 مي گردد؟

از نظر تكنيكي، خطاي 404، يك اخطار  سمت كلاينت مي باشد كه كاربر عامل ايجاد آن است. اين اخطار بيشتر زماني روي مي دهد كه كاربري آدرس صفحه را نادرست وارد مي كند يا اينكه آدرس صفحه اي كه تايپ مي كند، وجود ندارد و قبلا سعي نكرده است كه در خصوص انواع اطلاعاتي بدست بياوريد.

يك عامل ديگر، حذف صفحه مورد نظر است و مالك سايت آدرس صفحات قديم را به صفحات جديد، ريدايركت نكرده است. وقتي كاربري روي لينكي كليك مي كند كه صفحه آن حذف شده، با خطاي 404 مواجه مي شود. براي اين منظور بهتر است كه هر صفحه اي كه حذف مي شود، آدرس آن به يك صفحه مرتبط ريدايركت گردد.

انواع نمايش اخطار صفحه 404 كه ممكن است با هر كدام از آن ها مواجه شويد:


404 Error
404 Not Found
Error 404
The Requested URL[URL] was not found on this server
HTTP 404
Error 404 Not Found
404 File or Directory Not Found
HTTP 404 Not Found
404 Page Not Found


صفحه ارور 404 به چه معناست؟

هر زمان كه مي‌خواهيد به لينكي در اينترنت دسترسي پيدا كنيد يا از سايتي بازديد نماييد، در واقع به سرور مربوط به وب مذكور درخواست مي‌دهيد تا صفحه‌اي را براي شما ارسال كند. به عنوان مثال، وقتي به Amazon.com مي‌رويد، به سرور آمازون مي‌گوييد كه مي‌خواهيد صفحه اصلي آن‌ها را ببينيد. اين فرايند، يك درخواست ناميده مي‌شود. سپس سرور با ارسال يك صفحه به درخواست شما پاسخ مي‌دهد. اين سيستم ارتباطي به HTTP معروف است.
انواع مختلفي از كدهاي وضعيت پاسخ HTTP وجود دارد. همه آنها نشان مي‌دهند كه آيا يك درخواست HTTP با موفقيت انجام شده است يا خير.


پنج نوع پاسخ وجود دارد:

پاسخ‌هاي اطلاعاتي (100–199)

 پاسخ‌هاي موفق (200–299)

 تغيير مسيرها (300-399) 

خطاهاي مشتري (400-499)

 و خطاهاي سرور (500–599)

براي آن كه معناي صفحه ارور 404 واضح باشد، هنگامي كه HTTP 404  روي صفحه شما ظاهر مي‌شود، به اين معنا است كه اگرچه سرور قابل دسترسي است، اما صفحه‌ي خاصي كه به دنبال آن هستيد، قابل دستيابي نيست. به عبارتي ديگر مي‌توان گفت كه صفحه‌ي مورد نظر شما وجود ندارد يا خراب شده است. كد خطاي 404 بدون توجه به اينكه از Google Chrome يا Mozilla و ساير مرورگرها استفاده مي‌كنيد، مي‌تواند به شكل متفاوتي ظاهر شود.

علت بروز ارور 404

1- خطاي كاربر:اين يك خطاي سمت كاربر است و علت اصلي آن مي‌تواند به اين دليل باشد كه كاربر آدرس صفحه‌اي را بخاطر اشتباه تايپي به صورت نادرست وارد كرده باشد. در واقع كاربر به دنبال آدرسي است كه در اين وب‌سايت وجود ندارد. در اين زمان اين خطا به او نمايش داده مي‌شود.

۲- تغيير نشاني صفحات: اگر آدرس و url صفحه‌اي را كه قبلاً در وب‌سايت خود داشته‌ايد، تغيير دهيد احتمال مشاهده اين خطا افزايش مي‌يابد. براي مثال ما يك صفحه‌اي براي خدمات سئو با آدرس adminesite.com/seo‌ ايجاد كرده‌ايم اما بعد از مدتي به هر دليلي آن را به آدرس adminesite.com/seo-services تغيير مي‌دهيم. در اين صورت كاربراني كه به آدرس اول مراجعه مي‌كنند با خطاي ۴۰۴ مواجه مي‌شوند.

۳- حذف صفحات: اگر مقاله يا برگه‌اي در وب‌سايت شما وجود داشته و اكنون شما اقدام به حذف آن كنيد كاربران با مراجعه به آدرس قبلي با اين خطا مواجه مي‌شوند.

عناصري كه بايد به صفحه ۴۰۴ اضافه كنيد:

لوگوي شركتاستفاده از عباراتي كه با حال و هواي سايت شما سازگاري داشته باشد مانند «صفحه خطا»، «۴۰۴»، يا «اوه!»توضيحي كوتاه در مورد دليل خطالينكي به صفحه اصلي وب‌سايت يا يك باكس جستجو

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.